Iksirugumta ([info]po) rakstīja,
@ 2016-01-19 00:43:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:bankas, bēgļi, džordžs soross, latvija, nauda, vara, verdzība

sīka replika
[info]brookings puksts mudina atgādināt, ka nekas šajā matricā nav nejaušība. Arī vēsturisko "migrantu krīzi" kruķī tas pats vīriņš&co, kas dibināja jauno Latvijas Republiku (visp., Postpadomiju).

Ja galīgi interesē "priekš kam?", tad atbilde būtībā joprojām tā pati:

"Adequate financing is critical. The EU should provide 15,000 euros ($16,800) per asylum-seeker for each of the first two years to help cover housing, health-care and education costs — and to make accepting refugees more appealing to member states. It can raise these funds by issuing long-term bonds using its largely untapped AAA borrowing capacity, which will have the added benefit of providing a justified fiscal stimulus to the European economy. "


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)

Re: biš offtopiks
[info]po
2016-01-19 14:50 (saite)
Hujējam mēs visi, mīļais laikmeta biedr. Tikai, par laimi, daži no mums prot hujēt paši sevī un attiecīgi izdzīvot. Tikmēr lielajā shēmā cilvēki, kuriem pasaules kārtība liegusi pieeju instrumentiem, ar kuriem sakārtot sevi pašiem, nokļūst tādā disbalansā, kura risināšanai nevar nepieprasīt totālu un radikālu "palīdzību" no "augšas". Tāpat varu iezāģēt kokā, zem kura sēžu, un pateikt, ka anarhisms parasti tiek izmantots vienas kārtības graušanai, lai citi tās vietā ieviestu dzelžaināku un necilvēciskāku. Tāpēc anarhisms kā individuāla garīgā prakse nav par matu aplamāks, taču ar kolektīvo tumsonību sirgstošie pūļi vienkārši nav kulturāli/psiholoģiski gatavi uzņemt tādu slodzi un, ja viņiem to "uzspiež" (kā lietas pat bez sevišķas ārdīšanās var uzspiest jau bezpalīdzīgiem cilvēkiem), tad rezultāts ir plašāks posts, dziļākas bailes un lielākas ciešanas. So, do take my grain of salt with a tongue in cheek.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?