Iksirugumta ([info]po) rakstīja,
@ 2014-05-23 13:03:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:chemtrails, haarp, latvieši, saule

interneti par externetiem, īsais formāc





hihi




P. S.
Tie paši interneti piespēlēja apstīties šito: https://www.youtube.com/watch?v=T65jkTuL40k

Protams, "neko jau nevar zināt for šūūūr", bet solipsisms un reliģija (jēēē, oficiālā mitoloģija iz olveiz trūūūū!!!) neizsmeļ realitāti.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]elpa
2014-05-23 21:34 (saite)
jā, tev ir taisnība - ir jātiecas uz to labo. tāpēc es arī saņēmos un uzdrukāju to komentāru, lai arī daudzreiz bija jāpārlasa un vispār kam gan rūp mans necilais viedoklis, bet ja nu tomēr.. cerība mirst pēdējā.
bet atslēga uz to ir atrast kopīgu valodu. un nav jau tālu piemēri jāmeklē, lai redzētu, ka karojošo pušu valodas ir ļoti atšķirīgas, un lieli kašķi ir vienkārši no tā, ka viens otram rej virsū savu taisnību. un valodu taku meistarība ir ļoti svarīgs tūlis, lai varētu šo visu svarīgo informāciju izplatīt. otrs tūlis ir dabas labumi.

Monsanto pazīstams. ticu arī, ka ir cilvēki, kuri grib utopiju 'kundziņi/lopi', bet, atceroties to, ka mūs var glābt psihes iepazīšana un sirdsapziņas izkopšana (daudzos gadījumos - atdzīvināšana, būtībā reanimācija), es sekoju līdzi MAPS (maps.org) darbībai. ja kaut kas izglābs pasauli, tad, manuprāt, tās būs šīs lietas. tā ir mana cerība, tas ir tas, kas man ļauj nenošauties, kad sastopos ar pasaules absurdajām situācijām. vēl jau arī tas, ka jebkurš pozitīvās attīstības solis cilvēces vēsturē ir noticis caur cilvēkiem, kuri tic savai idejai un tic labākai pasaulei caur savu ideju, ir arī gatavi sevi likt zem dažādiem skalpeļiem, lai citi ieraudzītu gaismu. nesen redzēju 1973. gada Gandi filmu, paliku ar atkārušos žokli un milzīgu respektu pret viņu. tieši tādi cilvēki iznes vēsturi un kavē pasaules salaišanu grīstē, un šīs lietas mūsdienās, manuprāt, strādājot caur sistēmu veic MAPS.

un viņiem ir pretty nice stratēģija, tiesa, lēna, bet izlauzties cauri likumdošanai nav viegls uzdevums. bet tur pie ruļļiem prātīgi un gudri, tālredzīgi ļaudis. un pagaidām esošie rezultāti visi ir ļoti cerīgi, turklāt viņi runā, ka, sākot no zemākajiem darbinieku slāņiem, sāk sastapties arī ar augstākstāvošiem cilvēkiem (konkrēti runa pēdējoreiz bija par cilvēkiem no veterānu dienesta asv - kuri čeko, kas notiek ar mīļajiem, dārgajiem veterāniem, kad viņi atgriežas un cenšas atkaliekļauties sabiedrībā), kuriem simpatizē viņu darbs un acīmredzamie rezultāti un kuri ir gatavi par to pastāvēt arī publiski.

sou.. jā, mazāk gļēvuma, vairāk apziņas! :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]po
2014-05-23 21:47 (saite)
miljons šķautņu tai realitātei, un lērums - svarīgu. vēl jau ir visa plašā fizisko vajadzību pasaule, kuru arī pašlaik pie mums lielā mērā aprijusi sistēma, sodot katru produktīvo darbību, atņemot no tās piekto daļu (PVN) un tml. Būtu prātīgi attīstīt alternatīvo tirgu, iespēju izdzīvot neatkarīgi no visiem, kuri pārdevušies "valstij". nu, un kas tik vēl ne, katru dienu, visu dienu ir, ko darīt, ja gribas un var.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]elpa
2014-05-23 21:59 (saite)
jā, tieši tā.
bet, domājot par to visu, es saprotu, ka svarīgākais man pašlaik, ja gribu ilgtermiņā kaut kādu ieguldījumu pasaules uzlabošanā veikt, ir, pirmkārt, saglabāt veselo saprātu. un tas nozīmē sevi samērīgi noslogot, paņemt pienācīgas atpūtas un pienācīgi pabaudīt visādus priekus. un līdz ar to tas darīšanas entuziasms un tam atvēlamais laiks ir mazāks. un tur jau arī viena no tām āķu šķautnēm parādās - viens cilvēks nevar neko daudz iesākt, bet daudzi saskanīgi darbojošies un ar līdzīgām vērtībām indivīdi var lietas panākt. un es domāju, ka tas notiks, būs arī šiem tumšajaiem laikiem renesanse.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]elpa
2014-05-23 22:00 (saite)
un tā ir tā ironija, ka kopienas vērtības šajā pasaulē ir pazudušas, kaut arī tās ir tās, kuras cilvēka būtnei ir veselīgākās. jo kopiena ir viss - ēdināšanas funkcija, izglītošanas funkcija, ārstēšanas funkcija, izklaides funkcija, psihoterapeita funkcija.. viss dzīvībai vajadzīgais.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]po
2014-05-23 22:05 (saite)
cerams, cerams - nu, katrā gadījumā, visticamāk, izvēlei starp sistēmu un vērtībām, domājams, ir un jo vairāk būs nozīme. vnk naturāli - nahren man izdzīvot, ja es esmu vnk zombijs? tikai sūdi tādi, ka to zombiju pats var nejust (piemēru visapkārt netrūkst), un tad, vot, vajag tos labos cilvēkus, kas cits citam palīdz saglabāt nomodu un skaidru galvu. nu, vai arī var strādāt "valstī" par zagtu naudu un darīt kaitīgu mēslu - jo izdzīvot taču ir galllllvenais!!!!, saka psihopāti ("vara" un tās mītam pakļautā info-telpa)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?