Iksirugumta ([info]po) rakstīja,
@ 2014-02-18 19:00:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Tuvie Austrumi
BTW, Kijevā, cik saprotu, šodien nosisti vairāki cilvēki (daži saka 3, citi - 6, citi - vismaz 10), mentiem pavēlēts iznīcināt protestu, sievietēm pavēlēts pazust no ielām, kāds simts sakropļots, un tad vēl redzēs, kas tur vēl.

Kroč, jāpalasās vēl, pačekojiet paši - slinkums tēlot televizoru.



ziņiņas

"Acting Security Services of Ukraine head Oleksandr Yakymenko and acting Interior Minister Vitaliy Zakharchenko issued a public warning at 4 p.m. to protesters to clear the streets within two hours: “If by 6 p.m. the lawlessness doesn't cease, we shall be forced to used all legal means to bring order.”"


Neatkarības laukums


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]noisiite
2014-02-18 19:27 (saite)
Te arī var pasekot: https://twitter.com/maidanLV

(Atbildēt uz šo)


[info]indulgence
2014-02-18 20:21 (saite)
Uzskatāms apliecinājums, ka to Kijevas valdību vajag gāzt. Jo stulba. Būtu par kripatu gudrāka, atstātu maidaniešus maidanojamies kaut līdz pasaules galam. Kā pie mums Rīgā - pie MK teltis pundurmaidans saslēja, ugunskurus kūra, badojās un protestēja. Kur palika? Neviens negāja klāt un neklapēja.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]po
2014-02-19 00:22 (saite)
Mjā. A kas tur tolaik bija par bēdu, tagad pat īsti neatceros. Bija kāds "vainīgais"? Tiem ukraiņiem jau čista konkreta tautas nodevējs pie ruļļiem - tāpēc prasības ir konkrētas (atkāpties/atlaist) un čalim to konkrēti negribas - un ir vara pār mentiem un valsti nepieļaut savu atlaišanu no dzīves un biznesa. Tur tie līgotāji tik mierīgi laikam nesēdētu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]heda
2014-02-18 21:31 (saite)
Un tikmēr "Prāta vētra" Sočos izkalpojas Putinam, kurš šim raksta scenāriju. Viegli!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]po
2014-02-19 13:31 (saite)
Vispār kreizī, kā var racionalizēt to izdabāšanu Putinam, pārkāpjot veselo saprātu - tīri aiz bailēm. Tāpēc kruta, ka tie Ukraiņi - jā, 99% droši vien stulbi kā zābaki - tomēr paliek pie vērtībām un principiem. Žēl tikai, ka tie ir tik neveikli formulēti, ka jāsauc palīgā citi apspiedēji - EU un USA. Maitu liju festivāls.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]heda
2014-02-19 22:38 (saite)
Nu kādas tur PV bailes no Putina. Tas vienk. ir tāpēc, ka cilvēki ir nevis Cilvēki, bet sēnes - kā Poļitkovska rakstīja.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?