Iksirugumta ([info]po) rakstīja,
@ 2013-05-05 00:33:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
un es neesmu seksists
Nesaprotu, kāpēc meitenēm nepieciešams bojāt velosipēdistu slavu, sistemātiski nospļaujoties uz ceļa ētiku.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]zivs
2013-05-05 03:09 (saite)
nebiju pamanījis. ir tā? kā?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]po
2013-05-05 03:53 (saite)
cik esmu braucis kopā ar meitenēm, bieži ir jāizjūt kauns un nolemtības sajūta (piemēram, ļoti, ļoti iespējamo avāriju dēļ), jo bieži viņām patīk domāt, ka noteikumi ir tikai mašīnām un idiotiem, bet stilīgi un forši ir nerēķināties ne ar vienu satiksmes dalībnieku, cerot uz defaultu randoma labvēlību, un pat aktīvi apdraudot citus (piem., mani, piem., bloķējot ceļu, braucot blakus dzīvā satiksmē un visādos kreatīvi destruktīvos veidos), kas pašām laikam paliek nemanāms.
protams, stulbi būtu nopietni vispārināt, tāpēc tas jau nav obligāti par meitenēm - vnk šausmonīgi kaitina tā aktīvā spītēšanās (dumpošanās) uz citu rēķina, vēl piedevām bez gaidāmās avārijas stresa uzliekot idiota zīmogu pierē arī man - kaut vai tāpēc ka esmu "kārtējais velospiēdists, kurš droši vien atkal vnk ielidos pretējā joslā" vai tml.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]zivs
2013-05-05 04:11 (saite)
uzspēlēta skuķiskā bezrūpība :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]po
2013-05-05 12:41 (saite)
mhm. nepatīk, ja cilvēks nespēj izvērtēt, kad cena kļūst pārāk augsta. kā nekā - arī man tās asinis no ceļa būs jāskrāpē un ar mentiem jābrauc uz morgu, vai kas nu tur jādara. vienatnē dari, ko gribi! visi sveši, profesionāļi ieliks maisiņā un miers.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]khosmos
2013-05-05 04:39 (saite)
man vienmēr ir licies, ka džeki ir haosa nesēji uz ceļa - nesas pāri maģistrālēm un pie sarkanajām gaismām aktīvajās stundās un vispār brauc pārgalvīgi.

(Atbildēt uz šo)


[info]pickle_jar
2013-05-05 09:31 (saite)
Jā, varētu piekrist, ja vien nebūtu novērots, ka tie, kuri pilnīgi dragā, kur un kā tīk, mainot ietvi un ceļu pēc labpatikas, nemaz nerunājot par braukšanu pie sarkanā, nebūtu čaļi. Man liekas, ka meiteņu vidū ir cita tipa avārijsituāciju izraisīšana. Ceru, ka neesmu viena no tām.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]po
2013-05-05 12:44 (saite)
Neesmu baigi pētījis, bet pieļauju, ka atšķirība varētu būt tāda, kuru meitenes bieži nav spējīgas saprast: puikas pilnībā kontrolē situāciju, zina un jūt katru kustību uz ceļa, līdz ar ko stingra noteikumu ievērošana tikai apdraud drošību - un kavē ātrumu un izveicību. Savukārt, meitenes vnk neko nečeko un tad vēl piedevām neievēro noteikumus, kuri, manuprāt, izstrādāti tieši tiem, kuri nav spējīgi pastāvīgi koncentrēties uz plūstoši mainīgo, absolūti bīstamo situāciju.
Respektīvi, ja būtu karš, puikas būtu ninjas, bet meitenes vnk aizvērtām acīm skrietu, viciont automātus un šaujot pa visu - savējiem un svešajiem. Krutuma poza bez prasmīguma.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]pickle_jar
2013-05-05 13:09 (saite)
Jā, tā laikam būs precīzi. Daudzas liekas kā vispār izgājušas ar savu riteni aristokrātiskā izjādē, kuras laikā viņu priekšā jāpaveras gājēju ceļam un šoferiem viņas jāsveicina, noņemot cepuri un paklanoties. Labi, ka esmu no tām, kuras čista ar riteni brauc punkta A - B dēļ, līdz ar to ir lielāka apziņa, ka piedalos satiksmē, ne vien vizinos. A tāpat liekas, ka ja miršu, tad tas būs tikai tāpēc ka 1x aizmirsīšos un nepaskatīšos, vai no vārtrūmes kas nebrauc laukā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?