Domuzīme ([info]pink_dust) rakstīja,
@ 2004-11-17 11:43:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
vajag padomu
Gribu uzgatavot karbonādes ar ananāsu + sieru + sezama sēkliņām + (iespējams) vēl kaut ko vai bez kaut kā no minētā, bet problēma ir tāda, ka nevaru uzdomāt, kā & kurā brīdī lai to ananāsu dabū uz tās gaļas virsū & klāt, zem siera (vai kaut kā cita). Tā kā [info]gardumi kuram katram poustēt nav atļauts, līdziet, draugi, kas kaut ko jēdz.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]pink_dust
2004-11-17 12:14 (saite)
Pirms cepšanas taču paratsti karbonādi apviļā miltos, garšvielās, bet man šķiet, ka ir kaut kāda viltība, kā to ananāsu dabūt zem tā visa, sānu pie sāna ar gaļiņu...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ns
2004-11-17 12:22 (saite)
man liekas,ka visforšāk būtu likt to ananāsu iekšā. tipa kā kabatiņas taisīt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]pink_dust
2004-11-17 14:37 (saite)
?! Kā tad to dara...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ns
2004-11-17 17:37 (saite)
nogriež biezāku karobāndes šķēli kā parasti, ar asu nazi iegriež pa vidu, lai sanāk kabatiņa. tad tajā kabatiņā liek iekšā, ko vien vēlas

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]pink_dust
2004-11-17 18:37 (saite)
Tad jau nedarbojas parastā shēma - apviļāt garšvielās, olā, miltos... Kā tu dabū to gatavu arī vidū (lai tā biezā gaļas šķēle izcepas), jāsutina?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ns
2004-11-17 19:32 (saite)
var arī pēc tam apvilāt. tā gaļas šķēle jau nav 5cm bieza, tā ka cep tāpat kā parasti, protams, lēnāk un tā

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?