Domuzīme ([info]pink_dust) rakstīja,
@ 2004-11-17 11:43:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
vajag padomu
Gribu uzgatavot karbonādes ar ananāsu + sieru + sezama sēkliņām + (iespējams) vēl kaut ko vai bez kaut kā no minētā, bet problēma ir tāda, ka nevaru uzdomāt, kā & kurā brīdī lai to ananāsu dabū uz tās gaļas virsū & klāt, zem siera (vai kaut kā cita). Tā kā [info]gardumi kuram katram poustēt nav atļauts, līdziet, draugi, kas kaut ko jēdz.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]pink_dust
2004-11-17 14:37 (saite)
?! Kā tad to dara...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ns
2004-11-17 17:37 (saite)
nogriež biezāku karobāndes šķēli kā parasti, ar asu nazi iegriež pa vidu, lai sanāk kabatiņa. tad tajā kabatiņā liek iekšā, ko vien vēlas

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]pink_dust
2004-11-17 18:37 (saite)
Tad jau nedarbojas parastā shēma - apviļāt garšvielās, olā, miltos... Kā tu dabū to gatavu arī vidū (lai tā biezā gaļas šķēle izcepas), jāsutina?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ns
2004-11-17 19:32 (saite)
var arī pēc tam apvilāt. tā gaļas šķēle jau nav 5cm bieza, tā ka cep tāpat kā parasti, protams, lēnāk un tā

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?