Pērkons (
perkons
) rakstīja,
@
2015
-
02
-
07
19:17:00
Nupat apēdu jēra pautu, es neatvainojos.
Nevarētu teikt, ka kaut ko šajos gados būtu zaudējis, neēdot jēra pautus, es neatvainojos.
(
Ierakstīt jaunu komentāru
)
unpy
2015-02-07 19:22
(
saite
)
Allaž ir bijušas aizdomas, ka visi tie, kuri aicina ēst jēra/buļļa/kuiļa pautus, paši vienkārši cierē uz pārējiem, garšīgākajiem gabaliem.
(
Atbildēt uz šo
) (
Diskusija
)
perkons
2015-02-07 19:22
(
saite
)
Ot!
(
Atbildēt uz šo
) (
Iepriekšējais
)
ernuerna
2015-02-07 20:28
(
saite
)
Liepājā, Pastnieka mājā pildīti buļļa pauti ir viens no gardākajiem ēdieniem, ko esmu krogos baudījusi. Bet es no laukiem, man laikam vispār uztvere citāda šajā jomā (tesmeņa kotletes, ko kaimiņtante manā bērnībā cepa, arī bija ļoti gardas, vārītas plaušas tāpat, par smadzenēm saceptām ar sīpoliņiem pat nerunājot)
(
Atbildēt uz šo
) (
Diskusija
)
perkons
2015-02-07 20:46
(
saite
)
Es tak nesaku, ka negaršīgi tie pauti - visnotaļam uzņemama pārtika, bet tā, lai tagad ikdienā lietotu - šaubos.
(
Atbildēt uz šo
) (
Iepriekšējais
)
bozena
2015-02-07 23:43
(
saite
)
Esmu ēdusi buļļa pautu. Nekā tur tāda nebija. Varbūt man vienkārši bija pārāk lielas ekspektācijas buļļa pautu virzienā.
Daudz laimes, starp citu! :)
(
Atbildēt uz šo
) (
Diskusija
)
perkons
2015-02-08 11:07
(
saite
)
Aha, paldies))
(
Atbildēt uz šo
) (
Iepriekšējais
)
Neesi iežurnalējies.
Iežurnalēties?
Navigate:
Sveiks, Cibiņ!
Login
Bīdīt tekstus
Izveidot jaunu dienasgrāmatu
Latest posts
Meklēšana
Random!
Katalogs
Pēc Interesēm
Advanced
Pirmā palīdzība
Aizmirsu paroli!
Lapas karte
Browse Options
Contact Info
Ask a Question
FAQ
Info par Cibu...
Statistics
Download
General Info
Lietošanas noteikumi
Informācijas privātums
Juridiskā informācija
Lapas karte
Browse Options