Pērkons ([info]perkons) rakstīja,
@ 2015-02-07 19:17:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Nupat apēdu jēra pautu, es neatvainojos.
Nevarētu teikt, ka kaut ko šajos gados būtu zaudējis, neēdot jēra pautus, es neatvainojos.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ernuerna
2015-02-07 20:28 (saite)
Liepājā, Pastnieka mājā pildīti buļļa pauti ir viens no gardākajiem ēdieniem, ko esmu krogos baudījusi. Bet es no laukiem, man laikam vispār uztvere citāda šajā jomā (tesmeņa kotletes, ko kaimiņtante manā bērnībā cepa, arī bija ļoti gardas, vārītas plaušas tāpat, par smadzenēm saceptām ar sīpoliņiem pat nerunājot)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]perkons
2015-02-07 20:46 (saite)
Es tak nesaku, ka negaršīgi tie pauti - visnotaļam uzņemama pārtika, bet tā, lai tagad ikdienā lietotu - šaubos.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?