porcelāna lellīte [userpic]

skuķu lietas

2. Februāris 2016 (12:45)

mati:
gribu īsāku griezumu. karē. vai vnk ko līdz pleciem tādu plandošu. vai kā Helēnai Mirrenai Love Ranch. bet tas ir sarežģīti, jo vajag lai labi izskatās ar brillēm, lai piestāv pie ģīmja, ir viegli savācami (like srsly? ziemā un ar cepuri?) un vajadzības gadījumā var uztaisīt smuku frizūru mājās. jo man tā mūžīgā bize ir tā kā apnikusi, bet es arī drusku baidos grizt, jo te ir putras briesmas divreiz dienā un cepure un sauss gaiss, kad jau šādi gari un smagi mati iet pa gaisu ka nemetas

štātes:
atrunājiet, lūdzu, mani no lindybop izpārdošanas. es pagājušajā nedēļā nopirku sev trīs kleitas. nu labi, tīri ikdienai tikai divas. decembrī es sev uzšuvu tilla svārkus. man nav kur tos iekārt, ja. bet es skatos uz tām drēbēm un man tik nenormāli gribas. bet ja nu man nepatīk? ja nu neielien krūtis? ja nu ja nu ja nu
eh

kūkas:
ir ieteikumi mērcītei ar ko pārliet Angel's Food kūku? es pieļauju, ka latviski tas ir suflē. jo torte (kūka?) eņģeļa asaras ir ar biezpienu.
un vēl es gribu kādreiz uztaisīt Devil's Cake. un man nav skaidrs kas ir 'cream of tartar'? dažās receptēs tas tiek lietots cepamā pulvera vietā. dažās papildina sodu vai aizvieto etiķi vai citrona sulu.

Comments

Posted by: Strēlniece ([info]str)
Posted at: 2. Februāris 2016, 13:24

par kleitām- jāskatās izmēri precīzi, pēc bildēm spriežot- krūtis tur lien visādas, bet ja ir atšķirība starp izmēru krūtīs un viduklī- tad būs kā būs.
bet kleitas ir smukas, tas gan

Posted by: Strēlniece ([info]str)
Posted at: 2. Februāris 2016, 13:28

cream of tartar- ir vīnakmens
http://www.lavandas.lv/lv/precu-katalogs/verival-bio-vinakmens-cepamais-pulveris-4-x-17g-6724.html

Posted by: zan ([info]zan)
Posted at: 2. Februāris 2016, 13:38

Esmu jau teikusi un teikšu atkal - Lindy Bop ir mazkvalitatīvs, pārvērtēts sūds, kas vebsaitā izskatās labāk nekā dzīvē. A par matiem - go for it!

Posted by: judging the mice ([info]rasbainieks)
Posted at: 2. Februāris 2016, 13:42

vot, es paskatījos tai webā, aplūkoju cenas un no tām spēju izsecināt tikai vienu - drošvien baigi sūdīgie audumi

Posted by: zan ([info]zan)
Posted at: 2. Februāris 2016, 15:08

Tas, un piegriezts arī kaut kā čerez žopu, vidukļa līnija kaut kur starp klasisko un ampīru (to be fair, spriežu pēc tikai divām dzīvē redzētām kleitām - sev un draudzenei, bet ar to pietika, lai vairāk pirkt negribētos)

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 2. Februāris 2016, 15:17

nu bet tā jau tāda stila kleitām ir ar to vidukli. augstais viduklis. rīlī 60ies
es gan neko daudz no modes nesaprotu, bet manā uztverē tā tam piedienas un tā tas arī ir

Posted by: zan ([info]zan)
Posted at: 2. Februāris 2016, 15:56

Es drīzāk par 50ies ar A svārkiem, un tur jau gan viduklim būtu jābūt apmēram tur kur actually ir tievākā vieta? Man kājas aug burtiski no padusēm un ar šito nekad nav bijušas problēmas, bet kleita, ko nopirku, izskatās tiešām awkward (josta drusku glābj).

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 2. Februāris 2016, 18:20

tas ir nosacīti, jo cilvēkiem jau viduklis nav visiem vienā vietā. līdz ar to tas vairāk silueta jautājums man šķiet. tjip uztaisi vidukli tur, kur kleitai vajaga :D

Posted by: zan ([info]zan)
Posted at: 2. Februāris 2016, 20:28

Vot nevaru iedomāties cilvēkus, kam viduklis ir tai vietā, kur paredz tā kleita, jo man jau tā ir ļoti īss torss, bet kleita paredz vēl pussprīdi īsāku.

Bet vispār, vari taču pasūtīt, apskatīties un ja nē, tad sūtīt atpakaļ, kādas problēmas. Viņiem ir sistēma - birka piekārta redzamā vietā, un ja tā nav norauta, tad return akceptē bez jautājumiem. (Uzmanīgi gan, man tas sūds nokrita pats no sevis kad pirmoreiz mērīju, un līdz ar to dubults besis - kleita nepatika, bet atpakaļ arī viņu neņēma)

A matus gan nogriez, man liekās ka tas garums starp ausīm un pleciem Tev zajebis izskatījās!

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 2. Februāris 2016, 22:36

par ģērbšanās tēmu inčīgi ir Love Lust Run raidījums, tur vienā nāk dāmīte, kas ģērbjas tikai 50to stilā, jo liela un domā, ka nekas nepiestāv. karoče kad ir laiks, iečolē. brīžiem ir bēdīgi, jo dažas dāmas ģērbjas un izskatās super inčīgi, bet tad izrādās, ka vnk komplekso un tā slēpjas. un tad tur viāns stiliste pārtaisa. kā Ievas pārvērtības, tikai labāk, jo tur arī visādas idejas var pašpikot

speciāli aizgāju pie spoguļa apskatīties. izskatās, ka man tas viduklis kā reiz arī tur ir. kādu gabaliņu virs nabas. bet šobrīd man ir izteikts ēm smilšu pulkstenis. tā kā es neesmu īsti rādītājs.

Posted by: Nikolass A. Dērsingtons ([info]kisswithafist)
Posted at: 2. Februāris 2016, 15:31

Lady V London arī sūds, nezini?

Posted by: zan ([info]zan)
Posted at: 2. Februāris 2016, 15:57

Diemžēl nezinu.

Posted by: Nikolass A. Dērsingtons ([info]kisswithafist)
Posted at: 2. Februāris 2016, 15:29

par lindy bop var jautāt feisbuka grupā Clothes for Boobs (https://www.facebook.com/groups/261128837304402/?fref=ts - angliski), tur kāds noteikti būs sūtījis. + daudz drēbju un krūšturu :D
cream of tartar diez vai LV var bez uguns dabūt, drīzāk jāaizvieto. es pārlietu ar kaut ko uz zemeņu ievārījuma/želejas bāzes vai sajauktu krēmsieru ar bišķiņ apelsīnu sulas. bet ne daudz, lai tas viss nesaplok.

Posted by: rūsganais sprakšķis ([info]mufs)
Posted at: 2. Februāris 2016, 17:00

tici man, matus griezti nevaiga, pēc tam rūgti jānožēlo, a aug lēnām, es jau gadu mokos, i vēl normāli copi nevar saņemt
un nekas nav kaitinošāks kā nesavācami mati,kad kauko jādara, hoķ mauc cepuri galvā

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 2. Februāris 2016, 18:07

man aug diezgan ātri. kkad sen sen izmērīju, ka ~12 cm gadā
īsās frizūras nav ekonomiski

Posted by: sajūtu cilvēks ([info]vacatio)
Posted at: 2. Februāris 2016, 17:11

A karē nav nekādi jāveido vispā. Kopš nogriezu līdz pleciem uz mežu un balli eju vienādā pričenē.
tikai uz balli iezieķēju galos eļļu vai serumu, lai gludāki un spīd.
Vienīgais īso matu mīnuss - grūti savākt ar gumiju, ja gribas, lai šķipsnas nekrīt laukā, jāliek arī sprādzītes.
Es nogriezu matus 33 gadu vecumā. Pirms tam ir bijuši gan līdz jostas vietai, gan lāpstiņām. Esmu priecīga. Arī paši mati daudz savādāk/paklausīgāk uzvedas, kad ir īsāki. Par mazgāšanu un žāvēšanu nemaz nerunājot.

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 2. Februāris 2016, 18:06

mani biedē tas, ka man mati no mitra gaisa kļūst par padomju laiku mačalku. un drusku cirtojas, bet ne tik ļoti lai būtu lokaini, bet izskatās drusku pēc pūkaina plīša

mīnuss ir arī tas, ka vajag biežāk iet pie friziera. šobrīd eju vidēji reizi pusotrā gadā. ar ģeometrisku karē tass noteikti neiet cauri

bet ja man te visa ciba sāks nākt un slavēt karē un foršus firzierus, skaidrs jau, ka nenoturēšos :D

Posted by: sajūtu cilvēks ([info]vacatio)
Posted at: 2. Februāris 2016, 18:16

paskatījos tavas bildes, mani mati bij toč kā tavi. dabīgi viļņojās un mitrā laikā sačirkojās/sapūkojās. Es nenzinu kāpēc, bet uz karē garumu tā vairs nav. Mitrā gaisā gan tāpat uzmet pūku un kādu loku, bet vairs nav tik traki, kā garos.
A frizieri sev atradu vienkārši ieejot tuvākajā rajona frizētavā. Nekas baigi īpašs ar to karē manuprāt nav. Esmu 1x bijusi arī pie praktikantes, tā arī teicami nogrieza. Tā ņemšanās ar frizieriem attiecībā uz karē ir pomps. Varbūt, ka tas ir svarīgāk tiem, kas griež pavisam īso - virs auss.
Griežu aptuveni vienu reizi 3 mēnešos.

Bet nu tā matu padarīšana katram pēc noskaņojuma. es pa gadiem griezu arvien īsākus, īsākus un tad, kad jau bija drusku virs lāpstiņas, tad atļāvu frizierei nogriezt virs pleca. Tāpēc, ka baigi jau nu gribējās redzēt kā izskatīsies. Un esmu priecīga par rezultātu.

Posted by: Klemans ([info]klemans)
Posted at: 2. Februāris 2016, 17:48

Man ir divas LindyBop kleitas ... abas gan par lielu. lai gan sūtīju savu izmēru, Viena ir diezgan ok (gan griezums, gan audums, tipa šitāda http://www.lindybop.co.uk/dresses-c1/tea-day-dresses-c2/beatrice-navy-floral-tea-dress-p1156 ), otra gan kaut kāds trikotāžas mēsls, lai gan bildē izskatījas svīnīga un smuka.

p.s. man ir kare matu griezums, tas gan vairāk tāpēc, ka neaugu smuki (biezi) gari. Smukas frizūras aprobežojas ar "smuki saveidots".

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 2. Februāris 2016, 18:15

tev ļoti piestāv. man atkal mati ir biezi, ne ļoti pakļāvīgi un ātri aug. turklāt nav taisni.
un šitamdēļ es drusku baidos. jo man ir bijuši īsi un nepatika. un garumā līdz plecam tikai kkad vidusskolā. tas bija sen un jau piemirsies kā bija :D

Posted by: Antuanete ([info]antuanete)
Posted at: 2. Februāris 2016, 20:07

Jā cream of tartar prasīts pie olbaltumu putošanas, piepilini drusku citrona sulas.

21 Lasīt komentārus piebilst