porcelāna lellīte [userpic]

skuķu lietas

2. Februāris 2016 (12:45)

mati:
gribu īsāku griezumu. karē. vai vnk ko līdz pleciem tādu plandošu. vai kā Helēnai Mirrenai Love Ranch. bet tas ir sarežģīti, jo vajag lai labi izskatās ar brillēm, lai piestāv pie ģīmja, ir viegli savācami (like srsly? ziemā un ar cepuri?) un vajadzības gadījumā var uztaisīt smuku frizūru mājās. jo man tā mūžīgā bize ir tā kā apnikusi, bet es arī drusku baidos grizt, jo te ir putras briesmas divreiz dienā un cepure un sauss gaiss, kad jau šādi gari un smagi mati iet pa gaisu ka nemetas

štātes:
atrunājiet, lūdzu, mani no lindybop izpārdošanas. es pagājušajā nedēļā nopirku sev trīs kleitas. nu labi, tīri ikdienai tikai divas. decembrī es sev uzšuvu tilla svārkus. man nav kur tos iekārt, ja. bet es skatos uz tām drēbēm un man tik nenormāli gribas. bet ja nu man nepatīk? ja nu neielien krūtis? ja nu ja nu ja nu
eh

kūkas:
ir ieteikumi mērcītei ar ko pārliet Angel's Food kūku? es pieļauju, ka latviski tas ir suflē. jo torte (kūka?) eņģeļa asaras ir ar biezpienu.
un vēl es gribu kādreiz uztaisīt Devil's Cake. un man nav skaidrs kas ir 'cream of tartar'? dažās receptēs tas tiek lietots cepamā pulvera vietā. dažās papildina sodu vai aizvieto etiķi vai citrona sulu.

Comments

Posted by: zan ([info]zan)
Posted at: 2. Februāris 2016, 15:56

Es drīzāk par 50ies ar A svārkiem, un tur jau gan viduklim būtu jābūt apmēram tur kur actually ir tievākā vieta? Man kājas aug burtiski no padusēm un ar šito nekad nav bijušas problēmas, bet kleita, ko nopirku, izskatās tiešām awkward (josta drusku glābj).

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 2. Februāris 2016, 18:20

tas ir nosacīti, jo cilvēkiem jau viduklis nav visiem vienā vietā. līdz ar to tas vairāk silueta jautājums man šķiet. tjip uztaisi vidukli tur, kur kleitai vajaga :D

Posted by: zan ([info]zan)
Posted at: 2. Februāris 2016, 20:28

Vot nevaru iedomāties cilvēkus, kam viduklis ir tai vietā, kur paredz tā kleita, jo man jau tā ir ļoti īss torss, bet kleita paredz vēl pussprīdi īsāku.

Bet vispār, vari taču pasūtīt, apskatīties un ja nē, tad sūtīt atpakaļ, kādas problēmas. Viņiem ir sistēma - birka piekārta redzamā vietā, un ja tā nav norauta, tad return akceptē bez jautājumiem. (Uzmanīgi gan, man tas sūds nokrita pats no sevis kad pirmoreiz mērīju, un līdz ar to dubults besis - kleita nepatika, bet atpakaļ arī viņu neņēma)

A matus gan nogriez, man liekās ka tas garums starp ausīm un pleciem Tev zajebis izskatījās!

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 2. Februāris 2016, 22:36

par ģērbšanās tēmu inčīgi ir Love Lust Run raidījums, tur vienā nāk dāmīte, kas ģērbjas tikai 50to stilā, jo liela un domā, ka nekas nepiestāv. karoče kad ir laiks, iečolē. brīžiem ir bēdīgi, jo dažas dāmas ģērbjas un izskatās super inčīgi, bet tad izrādās, ka vnk komplekso un tā slēpjas. un tad tur viāns stiliste pārtaisa. kā Ievas pārvērtības, tikai labāk, jo tur arī visādas idejas var pašpikot

speciāli aizgāju pie spoguļa apskatīties. izskatās, ka man tas viduklis kā reiz arī tur ir. kādu gabaliņu virs nabas. bet šobrīd man ir izteikts ēm smilšu pulkstenis. tā kā es neesmu īsti rādītājs.

21 Lasīt komentārus piebilst