porcelāna lellīte [userpic]

skuķu lietas

2. Februāris 2016 (12:45)

mati:
gribu īsāku griezumu. karē. vai vnk ko līdz pleciem tādu plandošu. vai kā Helēnai Mirrenai Love Ranch. bet tas ir sarežģīti, jo vajag lai labi izskatās ar brillēm, lai piestāv pie ģīmja, ir viegli savācami (like srsly? ziemā un ar cepuri?) un vajadzības gadījumā var uztaisīt smuku frizūru mājās. jo man tā mūžīgā bize ir tā kā apnikusi, bet es arī drusku baidos grizt, jo te ir putras briesmas divreiz dienā un cepure un sauss gaiss, kad jau šādi gari un smagi mati iet pa gaisu ka nemetas

štātes:
atrunājiet, lūdzu, mani no lindybop izpārdošanas. es pagājušajā nedēļā nopirku sev trīs kleitas. nu labi, tīri ikdienai tikai divas. decembrī es sev uzšuvu tilla svārkus. man nav kur tos iekārt, ja. bet es skatos uz tām drēbēm un man tik nenormāli gribas. bet ja nu man nepatīk? ja nu neielien krūtis? ja nu ja nu ja nu
eh

kūkas:
ir ieteikumi mērcītei ar ko pārliet Angel's Food kūku? es pieļauju, ka latviski tas ir suflē. jo torte (kūka?) eņģeļa asaras ir ar biezpienu.
un vēl es gribu kādreiz uztaisīt Devil's Cake. un man nav skaidrs kas ir 'cream of tartar'? dažās receptēs tas tiek lietots cepamā pulvera vietā. dažās papildina sodu vai aizvieto etiķi vai citrona sulu.

Comments

Posted by: sajūtu cilvēks ([info]vacatio)
Posted at: 2. Februāris 2016, 18:16

paskatījos tavas bildes, mani mati bij toč kā tavi. dabīgi viļņojās un mitrā laikā sačirkojās/sapūkojās. Es nenzinu kāpēc, bet uz karē garumu tā vairs nav. Mitrā gaisā gan tāpat uzmet pūku un kādu loku, bet vairs nav tik traki, kā garos.
A frizieri sev atradu vienkārši ieejot tuvākajā rajona frizētavā. Nekas baigi īpašs ar to karē manuprāt nav. Esmu 1x bijusi arī pie praktikantes, tā arī teicami nogrieza. Tā ņemšanās ar frizieriem attiecībā uz karē ir pomps. Varbūt, ka tas ir svarīgāk tiem, kas griež pavisam īso - virs auss.
Griežu aptuveni vienu reizi 3 mēnešos.

Bet nu tā matu padarīšana katram pēc noskaņojuma. es pa gadiem griezu arvien īsākus, īsākus un tad, kad jau bija drusku virs lāpstiņas, tad atļāvu frizierei nogriezt virs pleca. Tāpēc, ka baigi jau nu gribējās redzēt kā izskatīsies. Un esmu priecīga par rezultātu.

21 Lasīt komentārus piebilst