mugursoma ([info]mugursoma) rakstīja,
@ 2010-03-23 16:43:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Vai lietas, par kurām šeit raksta var būt pārāk intīmas? Tādas pēc kuru izlasīšanas pirmā doma - labāk nevajadzēja lasīt/rakstīt. Protams, zarnu trakta problēmu apraksti vienkārši ir neinteresanti, bet kā ar citām lietām? Ja kāds raksta - bērnībā dedzināju skudru pūžņus, slēpu brilles vecmāmiņai un šāvu ar gaiseni pa svēteli! Traki, ne? Lūk, īsti nevaru atrast robežu līdz kurai varētu rakstīt par sevi/notikumiem. Kāda ir Jūsu robeža?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]deloveja_kundze
2010-03-23 17:24 (saite)
man savukārt kaut kā vienmēr ir licies, ka ir vienkārši pavisam personīgas lietas, kuras nevienam citam nekad mūžā nav jāzina, un tad ir viss pārējais, kuram savukārt vairs nav ierobežojumu. t.i., kāpēc vispār kaut kas jādara, ja man ir kauns to pēc tam pateikt saviem tuvākajiem cilvēkiem. un, ja reiz es to varu pateikt saviem tuvākajiem cilvēkiem, es to varu pateikt arī citiem. tas laikam ir atkarīgs no tā, kā vispār uztver cibu, man tā vienkārši ir vieta, kur es vairāk runājos ar sevi. un man liekas, ka pasakot kaut ko publiski, tev pašam 1)mazinās kaut kāda kauna izjūta (bez maz kā tādā grēksūdzē), 2)tas piešķir kaut kādu lielāku atbildību, teiksim, ja es apņemos kļūt par labāku cilvēku publiski, pie maniem ierakstiem par skudru pūžņu dedzināšanu man var bakstīt acī un teikt, ko ta tā. bet, godīgi sakot, man nav problēmu ar godīgumu/atklātumu cibā, since es pati sevi uztveru kā eksperimentu, un man viss liekas interesants pētījums. baigi sapinos, lol.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]mugursoma
2010-03-23 17:29 (saite)
"kāpēc vispār kaut kas jādara, ja man ir kauns to pēc tam pateikt saviem tuvākajiem cilvēkiem" - šito īstai "krievu dvēselei" neiestāstīsi :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]deloveja_kundze
2010-03-23 17:32 (saite)
man nav spēciņa savirknēt domas loģiskā ķēdītē, bet tas ir tādā ziņā, ka tā pateikšana citiem liek uzņemties atbildību par saviem darbiem. un es taču gribu būt godīga un atbildīga, lol.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?