Dzintra čoms ([info]mranarhs) rakstīja,
@ 2020-10-09 09:45:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Darbs un foto
Nedaudz paturpinot mana [info]pajautaa komūnā uzdotā jautājuma tēmu - es īsti nesaprotu, kāds labums darba devējam būtu no mana foto? Izņemot gadījumus, kad tas ir tiešām objektīvi nepieciešams. Teiksim, modeļa vai aktiera darbā. Tieši ko darba devējs iegūst no kandidātu bildīšu kolekcijas? 


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mranarhs
2020-10-09 12:45 (saite)
Tiešām?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]runcis
2020-10-09 13:03 (saite)
Jā. Es izteicu savu atbildi uz jautājumu - pieņēmumu no savas 'prizmas' skatu punkta. Neapgalvoju, ka tā arī ir patiesībā, tikai mans subjektīvs viedoklis. Tu, šķiet, tam nepiekrīti. Vai Tu meklē atbildes versiju, kurai Tu piekritīsi vai arī atbildi, kas pēc iespējas tuvāka patiesībai? Pēc iespējas tuvāk var piekļūt pa taisno pajautājot 'problēmas' avotam - HR, kuri prasa bildes.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mranarhs
2020-10-09 13:40 (saite)
Tavi varianti izklausās absolūti nereālistiski. Mana doma ir sekojoša. Paskatoties uz atlases procesu maksimāli objektīvi, es neredzu ieguvumu no šādām bildēm (cits jautājums, vai tas vispār ir likumīgi - laikam nav). Taču es sevi neuzskatu par pasaules nabu un visuzinošo dievu, tāpēc interesējos, vai ir kaut kas tāds, ko es varētu būt palaidis garām, kas bilžu obligāto prasīšanu izskaidro. Tavi piemēri ar ragiem un tamlīdzīgi neizskaidro.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]runcis
2020-10-09 13:50 (saite)
Iespējams, bet ar ko Tev nepatīk variants pajautāt pašam HR?

Un paskaties uz atlases procesu nevis objektīvi, bet gan no DD viedokļa.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mranarhs
2020-10-10 14:52 (saite)
Varbūt tāpēc, ka es negribu izskatīties kā idiots viņu acīs, jo neesmu pamanījis kaut kādu pašsaprotamu izskaidrojumu obligātajām bildēm? Un tāpēc vispirms apjautājos cibā?

Tavu otro teikumu īsti nesapratu. Paskatīties no DD viedokļa kāreiz būtu mēģinājums skatīties objektīvi. Un es mēģinu. Bet es neredzu nekādu saprātīgu, racionālu pamatojumu bilžu pieprasīšanai. Par ko arī ir mans jautājums. Tavas versijas par DD bija absolūti nereālistiskas, es neticu, ka DD ir tādi idioti kas prasa bildes, "lai redzētu, vai kandidātam nav pieaudzēti ragi".

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?