the lament configurator ([info]morloku_karalis) rakstīja,
@ 2009-01-06 20:31:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:bedre, gaiss, sūdi

pašreizējo situāciju varētu salīdzināt ar sūdu bedri. kaut kādā mērā jau tā droši vien varētu teikt visi, bet tas, kas dara manu gadījumu nepatīkamu, ir apstāklis, ka, pirmkārt, manai bedrei nav dibena, pret ko atsisties - uz ko paļauties, ja tā varētu teikt; un, otrkārt, virs tās, kā pārliecinos ar katru dienu vairāk, nav svaiga gaisa, uz ko tiekties. sūdi ir šeit uz palikšanu.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ao
2009-01-06 21:56 (saite)
Kas noticis, ja drīkst jautāt?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]morloku_karalis
2009-01-06 23:10 (saite)
lietu kombinācija, ja tā varētu teikt. pieturoties pie sūdu bedres analoģijas, bedres dibena neeksistencei ir drīzāk personīgi iemesli (jo es sūkāju), savukārt cerības uz svaigu gaisu veiksmīgi iznīcina... nu, sākot ar sesiju (lai gan tā jau liekas katras sesijas sākumā), un turpinot ar to, ka nora kuce ikstena ir nolēmusi, ka lai nu kurš, bet es jau nu viņas talantīgo cilvēku meistardarbncās nedrīkstu piedalīties.

tikai nevajag domāt, ka esmu apvainojies vai jūtos nenovērtēts, nē, es apzinos ka neesmu ģeniāls un ka mana izpratne par literatūru atšķiras no viņējās, un viņa man nemaz tik ļoti nepatīk, bet tur ir dažādi blakus apstākļi. galvenokārt ar personālijām saistīti, gan varbūt ar nedaudz tīri sociālu/romantisku ievirzi (bļe, to man nevajadzēja teikt), gan, kas pat nedaudz nopietnāk, tieši šogad lūzeru grupā (kurā esmu ieskaitīts arī es, bet tur ir jāmaksā, un man nav, ko maksāt, un 400 lati laikam gan ir padaudz) varbūt būtu daži labi, ko es gribētu satikt, jo daži labi varbūt raksta man nedaudz līdzīgi, un kontakti ir laba lieta, tai skaitā kontakti ar nedaudz līdzīgi domājošiem cilvēkiem. plus, tas nozīmē, ka vienu gadu es dzīvošu bez kaut kādas novērtējamas izaugsmes.

pēdējais teikums izklausījās pēc pakaļā ņemta ekonomista/sociologa murgiem, bet es esmu kaprīza kuce, un man ar sevis paša atzinību un novērtējumu ir par maz.

bļe.
0

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]buziits
2009-01-07 00:05 (saite)
pasaule tevi ir izmainījusi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ao
2009-01-07 00:55 (saite)
Tas, ka Ikstena, tevi nav paņēmusi savā darbnīcā, ir patiešām jocīgi. Bet, ja tā padomā, par to visu var teikt arī tā: tās darbnīcas būtībā ir tāda skuķu padarīšana, gluži vienkārši viņu tur ir vairāk, tās prozas darbnīcas jau arī tādas nedaudz īpatnējas sievietes vada, manuprāt, - piemēram, pērnā gada Muktupāvele (vai kā tur īsti raksta) man nebūtu autoritāte (nē, es neesmu nedz iedomīgs, nedz spečuks, grūti paskaidrot, kāpēc man tā šķiet)... romāns par darba gaitām Īrijā... nu nez. Par ģēniju lietu: tādi Eiropas mēroga talanti jau diemžēl mūsu valstiņā nedzimst, pat ja dzimtu, būtu grūti tikt saulītē, jo valoda pārāk maza. Esmu klausījies, kā tu lasi savus stāstus, vismaz vienu esmu arī lasījis un man vienmēr ir bijusi sajūta, ka tev ir iekšā, pietrūkst vēl tikai kāda maza solīša, došanās dziļāk prozas mežā pa īsto taku; skanēs banāli, bet tas tiešām ir laika jautājums. Ja pareizi atceros, tu man teici, ka raksti reti, bet varbūt vajadzētu biežāk, tīri treniņa dēļ. Un vispār - vārdi "es esmu kaprīza kuce, un man ar sevis paša atzinību un novērtējumu ir par maz" jau vien norāda uz to, ka tev ir jāraksta.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]koki
2009-01-07 09:04 (saite)
jā, un es domāju pirmkārt, ja vajag satikt cilvēku un ko, tad var jau ar ārpus tā pasākuma, un otrkārt, ja neņem, tad taču nenozīmē, ka slikts, un treškārt, ja vajag vērtēt, tad iedod man un es izvērtēšu tā, ka bail, ja vajag kritiski:), un ceturtkārt, ja sūkā, tad biedz, un piektkārt, ja esi tā kuce, tad uzpīpo un skaļi smejies naktī ejot pa pamestu ielu saburzītu seju un matiem un neko par visiem un beidzamokārt, tev tiešām, domāju, jāraksta katru dienu, kā teicis harms, ka tā teicis gogolis - jāraksta katru dienu un, ja konkrētā dienā nav ko rakstīt, tad uzraksti, ka nav ko šodien rakstīt. un ko nu es te daudz. 4d iedzersim par tevi kādā mirklī slepeni krūmos;)
p.s. a kas tev ar noru? hi, hi ;)

(Atbildēt uz šo)


[info]koki
2009-01-07 09:05 (saite)
un re ku meitene, kas saka, ka pasaule tevi izmainījusi, piedāvā nomazgāt sev vēderu. kruta!

(Atbildēt uz šo)


[info]morloku_karalis
2009-01-07 20:08 (saite)
nu jā, visādas jaukas lietas nāk no jums, kas protams ir jauki, vienkārši tieši šobrīd man liekas, ka esmu pārāk dumjš, lai būtu fiziķis, pārāk ne-ne-ne-rakstnieks, lai būtu prozaiķis, un pārāk nesociāls, lai man būtu interesanti tāpat vien. kas principā ir diezgan traki, jo nekā daudz jau pāri nepaliek, vai ne?

nu, ja neskaita tādas iespējas kā:

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]koki
2009-01-08 10:51 (saite)
cik lieliski! iesmējos gandrīz skaļi darbā un ceru nepamanīja neviens. nu bet, taču! nu bet, re, vismaz ir ko pasākt. atraksti vai ilustrācē ka gāja un vismaz viens, es, te smiesies. nu ne jau par tevi!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?