the lament configurator ([info]morloku_karalis) rakstīja,
lietu kombinācija, ja tā varētu teikt. pieturoties pie sūdu bedres analoģijas, bedres dibena neeksistencei ir drīzāk personīgi iemesli (jo es sūkāju), savukārt cerības uz svaigu gaisu veiksmīgi iznīcina... nu, sākot ar sesiju (lai gan tā jau liekas katras sesijas sākumā), un turpinot ar to, ka nora kuce ikstena ir nolēmusi, ka lai nu kurš, bet es jau nu viņas talantīgo cilvēku meistardarbncās nedrīkstu piedalīties.

tikai nevajag domāt, ka esmu apvainojies vai jūtos nenovērtēts, nē, es apzinos ka neesmu ģeniāls un ka mana izpratne par literatūru atšķiras no viņējās, un viņa man nemaz tik ļoti nepatīk, bet tur ir dažādi blakus apstākļi. galvenokārt ar personālijām saistīti, gan varbūt ar nedaudz tīri sociālu/romantisku ievirzi (bļe, to man nevajadzēja teikt), gan, kas pat nedaudz nopietnāk, tieši šogad lūzeru grupā (kurā esmu ieskaitīts arī es, bet tur ir jāmaksā, un man nav, ko maksāt, un 400 lati laikam gan ir padaudz) varbūt būtu daži labi, ko es gribētu satikt, jo daži labi varbūt raksta man nedaudz līdzīgi, un kontakti ir laba lieta, tai skaitā kontakti ar nedaudz līdzīgi domājošiem cilvēkiem. plus, tas nozīmē, ka vienu gadu es dzīvošu bez kaut kādas novērtējamas izaugsmes.

pēdējais teikums izklausījās pēc pakaļā ņemta ekonomista/sociologa murgiem, bet es esmu kaprīza kuce, un man ar sevis paša atzinību un novērtējumu ir par maz.

bļe.
0


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?