302cc9b4780f8cbef6f70c3a8417913050b6aafb ([info]mindbound) rakstīja,
@ 2015-08-30 04:43:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:working
Mūzika:Android Lust - Devour, Rise, And Take Flight: Memory Game
Entry tags:foodstuffs, quotes

For some people eating is a terminal value, and for the rest of us there’s Soylent. /K. Sotala/



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]gnidrologs
2015-08-30 20:02 (saite)
Pirmo (par situāciju) es varu saprast. Nu jā tā tev sagadījies, tad bazara nav. Tiesa fakts, ka ''visi aizņemti'' neko labu neliecina par mūsdienu pasauli kopumā. Ja cilvēki visu laiku ir pārāk aizņemti, lai satiktos ar draugiem/radiniekiem, tad viņu prioritātes ir šrejā.

Par estētikas atrofiju - atvaino, visdrīzāk, tev orgāns, kas atbild par to nekad nav eksistējis, tā kā par atrofiju tiešām runāt ņepirihoģitsa. Tas arī principā nav nekas traģisks, ja esi savu dzīvi nolēmis veltīt tikai kaut kādai ''funkcijai''. Ceram, ka *cilvēki* atradīsies vismaz tavā soilent grīnā. :]

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mindbound
2015-08-30 23:13 (saite)
If only I had evidence that your message of personal superiority is actually based on anything that exists; then I could even concede and, consequently, start learning from whatever lesson it would offer. As it is, though, I fail to see the truth-value of it.

Par pārējo — ja man nav iebildumu tikties ar draugiem "neklātienē" un ja viņi raportē to pašu, tad laikam jau nav tik ļauni, vismaz ar mums un droši vien arī ar pasauli. The times, they are a-changin', is all.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?