302cc9b4780f8cbef6f70c3a8417913050b6aafb ([info]mindbound) rakstīja,
@ 2015-07-14 18:06:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:awake
Mūzika:Sun Of The Blind - Skullreader: Fire And Thirst
Entry tags:neuroblogging, personal, science

Padomāju un secināju, ka jāpamācās un jāpakonsultējas par zinātnes blogošanas tēmu. Nekad nav patīkami, ja kaut kas šķietami triviāls izrādās anything but, bet ko padarīt.

Update: Mainījušies plāni, apdeiti sekos.



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mindbound
2015-07-14 21:29 (saite)
Well, pie pirmajiem parasti nav jāķēpājas arī ar metaforām un līdzībām; tiem var iedot zobos vajadzīgo pamatmateriālu un par pārējo runāt uz tā bāzes, sekojot līdzi satura interesantumam bet bez nepieciešamības pirms tam to īpašos veidos sakošļāt. Visas šeit aprunātās lietas būtībā attiecas galvenokārt uz otrajiem un veidiem, kā šos ārpus tēmas esošus un sākotnēji maz ieinteresētus cilvēkus ievilkt tēmā un ieinteresēt.

Īpašs izņēmums ir uzstāšanās nezināma satura auditorijas priekšā, kā tas būtu, piemēram "TED Talks" līdzīgos pasākumos, kur iepriekš ir pagrūti prognozēt proporciju starp pirmajiem un otrajiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2015-07-14 21:34 (saite)
(a) modam ir apakšvariants - cilvēki, kas ir kompetenti radniecīgās, bet ne tieši šajā nozarē tb/ arī cilvēki, kas vispār labi prot domāt, bet [līdz šim] operē citās jomās. Tad neslikti noder analoģijas ar to, kamā viņi orientējas labi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mindbound
2015-07-14 21:42 (saite)
Taisnība, kaut arī ir novērots, ka pie tās publikas analoģijas parasti izdodas diezgan precīzas, pieņemot, ka runātājs pārzina abu nozaru tēmas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?