12 March 2019 @ 05:01 pm
Normāla meitene  
Es esmu satikusi sapņainu zēnu ar skaistu seju un pleciem, bet viņš mani nepazīst. Neviens īsts cilvēks mani nekad nepazīst, un ja es vēlos kaut vēl mirkli kavēties šajā naktstaurentiņu mirguļojošajā dūmakā, man ir jāizliekas par Normālo Meiteni.

Es mēģinu saredzēt, kur ir kļūda - tajā, ka es iedomājos ka manī ir kaut kāda uncanny psiholoģiska realitāte, kas otram būtu jāredz un jāatpazīst un jādala ar mani. Vai arī kļūda tieši ir būt tik lepnīgai un sausai, un nesaredzēt ka klātbūtne ir daudz patiesāka un spējāka psiholoģiskā realitāte. Kā es varu apšaubīt, piemēram, fenomenu, kad skatoties acīs izzūd telpa?

Tam zēnam ir ļoti maiga un stipra un mierīga klātesamības realitāte, un ja godīgi, es esmu tik pagurusi no prātuļošanas, ka I would be perfectly content just to walk under his arm for hours or days without saying a single word.

Tā arī mēs aptuveni darījām, staigājot cauri pilnīgi tukšam Green Park pusnaktī, gar tām fancy mājām ar gigantiskiem spoguļiem un gleznām gigantiskos, izgaismotos logos. Un es nebiju jutusies tik droši un, well, pareizi I guess? kādus tūkstoš gadus. Man it kā bija auksti, bet es to nejutu, un man īsti nebija ko teikt, bet es turpināju runāt. Ir ļoti savādi satikt kādu, kurš par spīti Nezināmajam iedveš dziļu mieru un Turpināšanās sajūtu.

Tagad es jūtos it kā būtu pametusi pagātnes salu un pārpeldējusi uz jaunu nezināmu salu, kas ir dūmakā tīta paradīze. Man ir jādodas to atklāt par spīti bailēm, tikai šoreiz es vairāk jūtos kā mazliet karaliene ar visādām burvestībām un maģisko gaismas varu.
 
 
simfonija: Roxette - You Don't Understand Me
 
 
( Post a new comment )
kihelkonna[info]kihelkonna on March 12th, 2019 - 07:25 pm
ļoti skaists ieraksts
(Reply) (Thread) (Link)
[info]methodrone on March 12th, 2019 - 07:46 pm
Paldies :)
(Reply) (Parent) (Link)
[info]komatozs on March 12th, 2019 - 07:26 pm
lai sapņainais zēns saņem neparastu dāvanu - nesaprotamo meiteni!

man šobrīd tā ir pirmo reizi - ir nesaprotama meitene, tas ir redzams vienā (un katrā) skatienā. varbūt viņa spēlē sev primitīvus izpausmes veidus, kas labi strādā uz mani, bet man tas nav svarīgi, gribu tikai vēl un vēl skatīties man nekad nesaprotamajā skaistumā.
(Reply) (Thread) (Link)
[info]methodrone on March 12th, 2019 - 07:49 pm
Aw yes. Cilvēki jau ir mistiski, lai kas un kā teiktu ka viss ir paredzams, basic, tikuntā. Man ir aptuveni tāpat kā tev "gribu tikai vēl un vēl skatīties man nekad nesaprotamajā skaistumā."
(Reply) (Parent) (Link)
briinumcepuminjsh[info]french_mime on March 12th, 2019 - 07:54 pm
♥️💜💜💜💜♥️✨✨✨✨✨✨🌌🌌🌌🌌🌌
(Reply) (Thread) (Link)
[info]methodrone on March 12th, 2019 - 08:00 pm
🌌🌌🌌🌌🌌!!!
(Reply) (Parent) (Link)
putns[info]dumshputns on March 12th, 2019 - 08:29 pm
:) aaaa, ļoti labi. Kad man tas notika, gan nebija laika, gan es ļoti uzmanījos visu, gandrīz visu paturēt pie sevis. Bet nu, visi jau nevar būt rakstnieki.
(Reply) (Thread) (Link)
[info]methodrone on March 12th, 2019 - 08:50 pm
:) Jā, es arī it kā varētu / un irlā paturu pie sevis, but then again, kas lemts tas lemts un kas nav tas nav, plus nekas jau vēl nav noticis, plus ciba esmu vispatiesakā es.
(Reply) (Parent) (Link)
adele_varbut[info]adele_varbut on March 12th, 2019 - 08:50 pm
Skaisti. :)
(Reply) (Link)
Heda[info]heda on March 12th, 2019 - 08:57 pm
Skaisti :)
(Reply) (Link)
J. S. Badger[info]217 on March 12th, 2019 - 09:18 pm
ja citādi ir labi, tad es teiktu, ka screw to pazīšanu. kas tas vispār ir? īsta pazīšana nāk ar laiku un klātbūtni, nevis ir jau sākumā. pēc četriem gadiem Tu tam cilvēkam nolasīsi domas no sejas, un viņš Tavējās. pēc tam, kad vairs nebaidīsies krākt viņa klātbūtnē, dažreiz neskūtām kājām staigāt un pastāstīt to drāmu, kas Tevī ir iekšā. ja jūs tiksiet tik tālu.
sākumā visi izliekas par to, kas viņiem šķiet citiem pieņemamākā versija. gan jau viņš arī nedaudz uzspēlē sevi tādu, kāds viņam šķiet Tev patiktu.

sākumā kaukt par nepazīšanu ir biš over-thinking much

(but yay, thumbs up vispār :)! )
(Reply) (Thread) (Link)
[info]methodrone on March 13th, 2019 - 07:19 pm
Nu it kā jā, bet ir cilvēki ko pazīstu dekādēm, bet viņi tāpat mani nezina, un es nekad nevarētu ar viņiem būtu patiesi tuva.

Bet then again, ar savu uncanny pusi nekad neesmu lepojusies un to mazliet ienīstu, tāpēc varbūt labāk tā ir.
(Reply) (Parent) (Link)