metam_nost ([info]metam_nost) rakstīja,
@ 2015-12-15 10:20:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Milestone 1
Un tā nu ir pagājis diezgan ilgs laiks kopš te kaut kas būtu pukstēts.
Šodien nolēmu uzrakstīt par progresu. Šodien arī nosvēros, ir tāds labs cipars, kuru laikam vajadzētu pateikt. Šodien svēru 87.4kg. Pēc teorijas tas ir tas, kur es gribēju būt aprīlī, kad sāku šo visu izklaidi. Monumentāli šķiet tas, ka tajā senajā 2013/2014 gadā es biju 106kg. Tas nozīmē, ka starp to un tagad zaudēts ir 19 kilogrami. Kā arī, kopš aprīļa, esot ar jums kopā, ir nomesti 14 kg.
Gada ietvaros tas ir izdevies. Iespaidi ir milzīgi. Bet visvairāk es laikam izjutu to ārprātīgo atbalsta trūkumu no līdzcilvēkiem. Man šķita, ka svara nomešana tiek uztverta ar nievāšanu. Tu esi apalītis- neviens neko nesaka, Tu sāc mest nost svaru, par tevi ņirgājas. Tu sāc acīmredzami mest nost svaru, cilvēki šķiet gandrīz vai aizvainoti, ka Tu patiesi esi kaut kur ticis. Un jautā, cik tad ir nomests pa to mazo laiku. Un, tad es valku ārā, ka tas jau patiesībā ir ceļš, ka tas ir ceļojums, ka tas jau ir no 2013. gada. Un cilvēki beidz klausīties. Viņus neinteresē, ka tas ir ilgs laiks. Viņi tikai tagad pamanīja, značit, tas ir tagad.
Vilšanās cilvēkos varētu būt viena no lietām, ko varēju arī nesaņemt nometot svaru. Vēl joprojām man stāv prātā Ziemas komentārs- "pieseivoju tevi, lai var vērot "one man's descent into insanity", jo maz ticams, ka ar šādu režīmu tevi sagaida kas cits.". Dur dvēselē. Jo cilvēki netic, ka nomest svaru ir ispējams saviem spēkiem. Vai es nezinu, tāpēc, ka tas netiek darīt pēc labi aprakstītas un labi pārdotas diētas plāna. Labāk ir iemest Atkinsu, Dikānu, Ketonu vai vēl jau kaut kādu diētu iekšā. Un teikt, ka tā svešā ir labāka, nekā mana. Savējā. Nu, lūk, tas ir par līdzcilvēkiem.
Otrs pozitīvi negatīvais ir drēbes. Ādas jostā ir jau trīs caurumi papildus izdurti. Bikses izskatās kā Karlsonam. Maiss. Iepirkties laikam nāksies janvārī. Pēc Ziemīšiem. vai arī pēc svara turēšanas. Jo tas ir svarīgi. Ļoti svarīgi.
Nākamie soļi ir tikt līdz 82kg. Vai es tik tālu maz tikšu? Taču tagad tie 5 kg nešķiet vairs tik traki, kā tie 14kg kas jau ir noieti. Bet tas arī būs process. Cerams līdz nākamā gada aprīlim. Varbūt agrāk. Varbūt vēlāk.

Pozitīvā, īstenībā ir maz. Bet tas, kas ir, atsver absolūti visu pārējo. Ir vieglāk iet. Vieglāk elpot. Skriets vēl nav, bet es drīz mēģināšu. Nav skriets kopš oktobra. Prieks un satraukums ir milzīgs. Vai patiesi ir tā, kā cilvēki saka- nomest 1kg ir tas pats kā nomest vienu minūti no sava laika. Gribētos redzēt, kā es 10km nodesotu zem 1h. Ak jel. Tagad es vinekārši gribu iet un to pārbaudīt!


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]evy
2015-12-15 11:15 (saite)
woohoo! apsveicu! ljoti labi rezultaati. cik sapratu, nometaas leenaam un vienmeeriigi. tad jau pie pietureeshanas nebuutu jaabuut tik lielaam probleemaam. galvenais, nenoiet no celja aiz priekiem par rezultaatu :)

lai veicas liidz naakamajam ciparam ;)

(Atbildēt uz šo)


[info]unintended
2015-12-15 11:35 (saite)
apsveicu!

Nu tas atbalsta trūkums jau laikam visiem ir kādā no tievēšanas posmiem.

(Atbildēt uz šo)


[info]oblica
2015-12-15 12:37 (saite)
Forši! Prieks par Tevi! :)

(Atbildēt uz šo)


[info]ululate
2015-12-15 12:46 (saite)
par skriešanu tiešām taisnība - es kkad pasen sāku skriet, bija grūti, sāpēja kājas, atmetu. tad pa vidu nejauši atbrīvojos no 17 kg un varu skriet kā zirgs, ļoti patīk :) cīnies tālāk, turpini mest nost!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]metam_nost
2015-12-15 12:54 (saite)
Es tā ceru. Ir liela vēlēšanās atsākt. Skriet. Redzēs, droši vien būs jāsit pušu savi 2015. Gada vasaras skrējieni.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]src
2015-12-15 12:49 (saite)
"Jo cilvēki netic, ka nomest svaru ir ispējams saviem spēkiem." tas ir kā netic? Vienmēr jau tie ir paša spēki.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]metam_nost
2015-12-15 12:53 (saite)
Exactly. Taču, cik novērots, attieksme ir- pats neko nevarēs, vajag atrast diētas plānu, aprakstu, receptes. Visam jābūt sarakstītam priekšā. Un tas ir tas ar ko sastapos visbiežāk- nebadinies, nemokies, labāk pamēģini Dikānu, tur un tur var palasìt. Vsi apskaties uz Atkinsu, manai māsīcai palīdzēja. Un tādā garā. Šķiet cilvēki netic savām spējām.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]src
2015-12-15 13:10 (saite)
izklausās tā, ka labvēļi tev piedāvā, iespējams, vieglāku variantu un tu tā kāds tās spītīgs āzis - nē, man šito nevajag, pats visu labi zinu un tieku galā. un apvainojies, ka taviem spēkiem īsti netic vēl arī pirms tās piedāvāšanas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]metam_nost
2015-12-15 14:14 (saite)
"Spītīgs āzis", ceru, ka Tev labāk palika XD
Bet nē, neviena no diētām, kas ir aprakstītas grāmatās nav ilgtspējīga, jo viņas ir komerciāls rīks- pie kā jāatgriežas visu laiku. Bet vislabāk ir saprast sevi, un to, ko Tu aptiešām arī visu mūžu plāno ēst. Ieskaitot kūkas. Un aliņu. Un halvu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]src
2015-12-15 14:24 (saite)
:) aizķēra, jo savulaik veiksmīgi sekoju atkins līdzīgai diētai (nesen atkal atgriezos). skaidri un gaiši bija rakstīts, ka labiem rezultātiem tai jāseko mūžīgi un tas ir dzīvesveids.

Tāpat jau arī kūkas/aliņu/halvu tu drošvien ēdīsi, bet, ja gribēsi saglabāk formu, tad ievērojot mērenību, ne jau cik lien.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ululate
2015-12-15 12:53 (saite)
bet parasti sagaida, ka svara metējs seko kkādai konkrētai diētai vai iet pie dietolga vai tmldz. man arī šķiet, ka ļoti tiek kultivēts uzskats, ka "pats par sevi" cilvēks nevar nomest svaru.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]src
2015-12-15 13:02 (saite)
loģiski - parastam cilvēkam vienkāršāk sekot kādai jau eksistējošai metodoloģijai, nevis domāt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]oblica
2015-12-21 13:33 (saite)
Man pašai nepietiktu pacietības un spēka. Man vajag metodoloģiju, plānu, zinātnisku pamatojumu un vēl visu ko tamlīdzīgu. :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]kaukau
2015-12-15 18:57 (saite)
Liels prieks par Tevi! Galvenokārt jau tāpēc, ka ir vēl viens cilvēks, kurš DARA un viņam SANĀK! :)
Es biju skeptiska, jo sākumā izskatījās, ka Tu sevi gribi mocīt pārāk drastiski..

(Atbildēt uz šo)

-19kg!!! holly sh*t...
(Anonīms)
2016-03-18 15:17 (saite)
ES neesmu no tiem līzcilvēkiem, jo:
1. Tev ir par VISU savs viedoklis;
2. Savs viedoklis par svara nomešanu ir tas pats, kas Atkins, Dikāns, tikai mega krutāk!

i.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?