meness_berns ([info]meness_berns) rakstīja,
@ 2015-09-17 10:59:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
---
Visi pārmet žurnālistikai dziļu krīzi, bet vajadzētu tomēr vienreiz skaidri pateikt, ka PR ir galvenais deģenerāts Latvijas komunikācijas telpā.

Piemēram tāda Marta Kive ir sākusi piesūtīt medijiem pēdējā laikā relīzes, kuru mērķis ir slavināt, cik laba izglītība ir biznesa augstskolā "Turība" un šajā relīžu ciklā tiek izrādīti dažādi daudz ko dzīvē sasnieguši "Turības" absolventi. Starp minētajiem epasta vēstulēm ir, piemēram, ar tādiem "subject":

Dziedātāja Diāna Moon: Latvijā ar mūziku nevar kļūt bagāts!

Eksperta viedoklis- Vivita Morusa: apģērba izvēle ietekmē bērna personību

Eksperta viedoklis - Dailes teātra reklāmas vadītāja Elīna Grāve: Dailes teātris iet kvalitātes virzienā


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]meness_berns
2015-09-17 12:53 (saite)
Esmu novērojusi, ka liela daļa panākumu slēpjas tajā strāvojumā, enerģijā, ko mākslinieks nes līdzi uz skatuves. Ierakstot dziesmu studijā, mūzikas ierakstu programmas ļauj paveikt jebko – mainīt tonalitāti, uzlabot skanējumu u.tml., bet , manuprāt, labs dziedātājs ir tikai tāds, kurš izpildot dziesmu “dzīvajā” spēj aizraut publiku.
Ja runājam par atšķirībām, tad varu minēt, ka Vācijā gan publika, gan izpildītāji ir ļoti punktuāli. Nav pieņemts sākt koncertus ar kavēšanos. Piecu gadu laikā, kopš es šeit uzstājos, ne reizi neesmu nokavējusi, pat periodos, kad bija četras vai piecas uzstāšanās nedēļā. Kavēt neatļaujas pat pašas lielākās vācu superzvaigznes, ko diemžēl nevar teikt par ārzemju izpildītājiem, kuri brauc koncertēt uz Vāciju, piemēram, amerikāņi.
Vācijā dzīves līmenis ir pietiekami augsts, tāpēc cilvēki labprāt apmeklē koncertus, neskatoties uz salīdzinoši augstajām biļešu cenām. Ņemot vērā ekonomisko situāciju Latvijā, gribu teikt, ka es apbrīnoju latviešu mūziķus par to, ka viņi ar mūziku spēj nopelnīt izdzīvošanai un nezaudē entuziasmu radīt jaunas dziesmas!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ernuerna
2015-09-17 16:15 (saite)
Now I have known, o Lord!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?