meness_berns ([info]meness_berns) rakstīja,
Esmu novērojusi, ka liela daļa panākumu slēpjas tajā strāvojumā, enerģijā, ko mākslinieks nes līdzi uz skatuves. Ierakstot dziesmu studijā, mūzikas ierakstu programmas ļauj paveikt jebko – mainīt tonalitāti, uzlabot skanējumu u.tml., bet , manuprāt, labs dziedātājs ir tikai tāds, kurš izpildot dziesmu “dzīvajā” spēj aizraut publiku.
Ja runājam par atšķirībām, tad varu minēt, ka Vācijā gan publika, gan izpildītāji ir ļoti punktuāli. Nav pieņemts sākt koncertus ar kavēšanos. Piecu gadu laikā, kopš es šeit uzstājos, ne reizi neesmu nokavējusi, pat periodos, kad bija četras vai piecas uzstāšanās nedēļā. Kavēt neatļaujas pat pašas lielākās vācu superzvaigznes, ko diemžēl nevar teikt par ārzemju izpildītājiem, kuri brauc koncertēt uz Vāciju, piemēram, amerikāņi.
Vācijā dzīves līmenis ir pietiekami augsts, tāpēc cilvēki labprāt apmeklē koncertus, neskatoties uz salīdzinoši augstajām biļešu cenām. Ņemot vērā ekonomisko situāciju Latvijā, gribu teikt, ka es apbrīnoju latviešu mūziķus par to, ka viņi ar mūziku spēj nopelnīt izdzīvošanai un nezaudē entuziasmu radīt jaunas dziesmas!


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?