meness_berns ([info]meness_berns) rakstīja,
@ 2014-05-08 11:23:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
---
Saņēmu ielūgumu Muzeju naktī apmeklēt Tvaika ielu. "Aldaris" aicina mani "kopā ar kolēģiem vai ģimeni" patusēt un nobaudīt jaunās markas, kuras tagad būšot tajā nišā, kur Valmiermuiža. Un, lai visiem būtu pavisam labi, spēlēs "Carnival Youth" un "Sound Poets".

Nevar nenosmīnēt bārdā par to, kā ir iekārtota pasaule. Kaut kur kādā tālā Skandināvijas valstī "Tuborg" hedkvoteru istabā kāds īblis ar šausmām skatās uz investīciju atdevi Baltijā un kāds viņam iestāsta, ka risinājums ir papildus katriem 1000 apinīšiem par 40 centiem gabalā notirgot vēl 100 "kaut ko" par 1,50 gablā. Sacīts, darīts!

Pēc tam kāds vietējais kreatīvais, kurš mīl sevi pat vēl vairāk par Arturu Medni, izdomā, ka "valmiermuižu" publika ir tie, kas klausās "Sound Poets" un, no sava stilīguma biksēs čurādams, iepārdod šo ideju "Aldara" mārketinga ļaudīm. (Nedod Dies, viņš vēl klusiņām noonanē par savu super ideju, ka, ja "Prāta vētra" ir "Cēsu" seja, tad "Carnival Youth" būs "Aldara" un spēj kādam iestāstīt, ka šis ir mega simbolisks gājiens!)

Nu un visi laimīgi, gan tālais resnais vīrs "Tuborgā", gan vietējie marketologi un reklāmisti.

Tikai... kamēr viņi ar "Sound Poets" palīdzību tēmē uz Valmiermuižas lietotāju, tikmēr šis lietotājs jau pamazām ir aizvirzījies level-up uz visādiem ūber-hipsterīgiem "Malduguņa" eiliem.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]acidkitteh
2014-05-08 12:57 (saite)
Tiešām pasaulē pastāv cilvēki kuriem patīk sound poets?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]zirka
2014-05-08 14:10 (saite)
es brīnos par to pašu - kaut kas jau tos koncertus apmeklē

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]diskurss
2014-05-08 15:25 (saite)
a figzin, tikmēr uz valmiermuižas nišu uzlevelējas kāda daļa no tērvetes audiences

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]black_data
2014-05-08 18:14 (saite)
Tērvetes audience, imho, ir stingra kā miets.

Bet Aldara gadījumā visu izšķirs garša, jo visādi alus eksperti arī no Aldara nemūk kā vells no krusta, un pa vienam no jaunajām zortēm tomēr nogaršo, lai secinātu - kāds sūds. Abet, ja garša izrādīsies ok, Aldaris šaus salūtus vien par to, ka viņiem šogad beidzot nav sarukusi tirgus daļa uz Valmieras, Malduguns u.c. mazo darītāju tirgus daļas pieauguma rēķina. Tomēr paskatoties, cik maksā viņu "elitārā" Mežpils, izskatās, ka price / performance Aldarim ir zems. Pieļauju domu dēļ tā, ka mazajiem ir Feisbuks un Tviteris, kamēr Aldarim cietā alga, un reklāmas budžeti.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?