mena ([info]mena) rakstīja,
@ 2006-06-28 15:30:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Daži apspriež kaimiņu Vitālija dzīvi un rīcību dažādās situācijās.
Daži lasa "Privāto dzīvi".
Daži lasa dažādus forumus, tādus kā Delfi "sirdslietas" utt., - tur var arī izteikt savus viedokli, bet parasti nav īsti zināms, kurš vai kas klāsta savas nelaimes, ko var nolikt, bet ko uzmundrināt.
Daži raksta tādas dienasgrāmatas kā te, un lasa citu cilvēku dienasgrāmatas. Dažu dienasgrāmatu īpašnieki ir zināmi, dažu nē. Var komentēt un visādi citādu jauki niekoties. Dažus uztrauc ko viņiem citi komentē, dažiem, tāpat kā kaimiņu Vitālijam tas ir gluži pie kājas.

Beigu galā rodas tādi spriedelējumi kā: http://klab.lv/users/krii/416300.html

Un kāda starpība vai to novelk tantiņa Zoja vai sieviete [info]krii?? Tikai laikam tante Zoja tik jauki to nepatieks, viņa patieks vienkārši, ka kaimiņu Vitālijs ir riebeklis, jo sit savu sievu. Un kā tā var!! Ai ai!!

Bet tā - visiem patīk parunāt par citu cilvēku dzīvi. Parunāt, izdarīt SAVUS dižos secinājumus, nolikt, noniecināt pēc SAVĀM mērauklām. Pat ja runā tikai tā "vispārīgi" (gan jau padomā ir kāda konkrēta kolēģe, trešās pakāpes brālēns, vai ziedu veikala pārdevēja.)

Man arī patīk, jā, ja es te tagad rakstu šāda veida ierakstu.

Klaču bābas mēs esam klaču bābas (Neatkarīgi no dzimuma, ja kas. ;)) ) Un patīk mums dzīvot vienā ciemtā, trīties vienam gar otru un pļāpāt, pļāpāt.

Man arī. Laikam būšu cilvēks.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]deep
2006-06-28 16:17 (saite)
bet es nesaprotu tos pedinjus, kas baro paparazzi, peerkot bulvaaru presi un neljauj citiem mieriigi dziivot savas dziives!!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]mena
2006-06-28 16:33 (saite)
Nu saproti, viņiem i-nets nav pieejams. Bet par kaut ko paklačoties ta pie kafijas tases gribas, pēc tam, kad ir noskaidrots, ka krustmāte X vēl ir dzīva, bet mazmeita Y ir ļoti slikta, jo vēl nav aizgājusi uz klosteri, bet pinas ar visādiem tur vīriešiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]antuanete
2006-06-28 16:41 (saite)
Tā varētu būt atbilde. Ja man nebūtu neta, sazin, ko sāktu lasīt :)
Bet tomēr - kā cilvēkiem nekļūst slikti, lasot tik nekvalitatīvus tekstus? Un kāda daļa vispār var būt par slavenību privāto dzīvi - slaveni jamie tak ir savas mūzikas/gleznu/naudas/whatever dēļ, kam nekāda sakara ar sievu skaitu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]deep
2006-06-28 16:57 (saite)
vovo, pashiem nekas feins dziivee nenotiek, tad luur pakalj, kas kam piedzimis vai kas ko prec >:E

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mena
2006-06-28 17:00 (saite)
Un galvenais, ka pēc tam var "gudri PASPRIEST".

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]mena
2006-06-28 16:57 (saite)
AA, gadījumā tas nav saistīts ar tādu vienkāršu lietu, kā:
Maza meitenīte skatās filmu, un viņai iepatīkas galvenais aktieris. Mazajai meitenītei uzreiz gribas zināt, vai viņš ir precējies, vai nav, jo, ja nav - tad jau var pasapņot par laimīgu kopdzīvi ar šo sapņu principi.
Pieaugušajām sievietēs atkal par piemēru var baigi sapriecāties uzzinot, ka kāda slavena aktrise atkal ārstējas no alkaholisma. Sak, redz, man iet grūti, bet VIŅA jau ar nav nekāda labā.
Pensijas vecuma cilvēki var pasapņot kā būtu, ja būtu, bet vispār vislabāk laikam kādu politiķi pārliktu pār celi un kārtīgi nopērtu.
Un, atzīšos, nekad īpaši neesmu fanojusi par A.Mielavu, bet, kad uzzināju, ka viņš ir "šķīries no sievas, un aizgājis pie jaunākas", man viņa daiļrade vairs galīgi neinteresē un pat mazliet riebjas. Godīgi atzinos. :))

Un, ja nebūtu i-neta, mēs noteikti kādu daļu laika pavadītu daudz lietderīgāk.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?