tas ir absurds ([info]mazeltov) rakstīja,
@ 2022-02-28 17:16:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Un vēl es gribu pateikt to, ka apbrīnoju gan sievietes Ukrainā, kuras brīvprātīgi ņem rokā ieročus, taisa Molotova kokteiļus, gan tās, kuras piedalās pretkara piketos Krievijā neskatoties uz briesmām, kas viņām draud.
Viņu ir daudz un viņas ir stipras un drosmīgas! Tik pat stipras un bezbailīgas ir arī tās, kuras sapako savus bērnus, vecākus, vecvecākus un dodas pāri robežām prom, nezinot, kas viņas tur gaida un vai mājās atgriežoties vispār kaut kas uz vietas būs palicis.

Kārtējais pierādījums, ka cibas sieviešnīdēju apgalvotais par sievietēm ir tikai kārtējais fuflo, ko vicināt citiem acu priekšā cerībā, ka tie citi neredzēs viņu pašu nīkulību. Viņus līdz kaulam grauž, ka nespēj sevi pierādīt, līdz ar to vienīgais, kas paliek - gāzt stereotipisku žulti.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]zazis
2022-02-28 19:42 (saite)
<3

(Atbildēt uz šo)


[info]dzeltens
2022-02-28 20:11 (saite)
Vai jūs justos drošāk, zinot, ka jūs sargā gnidrologs, vai šī Ukrainas skaistumkaraliene, kas brīvajā laikā aizraujas ar airsoft https://www.instagram.com/p/CaSsOdyr4FA/

(Atbildēt uz šo)


[info]basta
2022-02-28 20:38 (saite)
Tieštā.

(Atbildēt uz šo)


[info]dombrava
2022-03-01 10:50 (saite)
Paldies, ka uzrakstīji šo. Visu cieņu sievietēm. Gnidrologa sacītais par sievietēm nekādā veidā neietekmē patiesību. Un es arī neticu, ka viņš patiesībā tā domā. Mani laikam vairs tas īpaši nekrata kopš ir šoks par citām lietām. Kad dzirdēti Krievijas urrāpatriotisma uzrunas un citi vārdi, kas manā uztverē šķiet murgi, piemēram, Putina teiktais, ka Ukrainu dibinājis Ļeņins, tad ciba šķiet diezgan jauka. Jo sliktāk pašam, ja tik daudz rūgtuma, bet lielos vilcienos tas neko nemaina. Meitenes apcelt nevajag, tam galīgi nav pamata tā runāt, bet man gnidrologs nešķiet nekāds briesmonis, pat ja daudzos jautājumos viņam nepiekrītu. Bieži pati esmu saskatījusi viņa tekstos to, kā nav. Jo tādi vārdi vairs nespēj ievainot. Laikam visa šī dēļ esmu kļuvusi galīgi trula.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?