tas ir absurds ([info]mazeltov) rakstīja,
@ 2017-06-06 23:37:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
A kas šitas te ira? Komunisms 2? http://klab.lv/users/gnidrologs/183652.html


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mazeltov
2017-06-07 14:42 (saite)
Par vardarbību nepiekrītu, tas ir stulbi. Ai, nu džekam vienkārši vadi galvā pārāk samudžinājušies un ja kāds izsaka kaut ko negatīvu bēgļu jautājumā, tad saiet uz īso un skrien dzirksteles rupjību veidā pa klaviatūru.

Par rasismiem un nacisiem - to es nosodu, bet nu, es arī uzskatu, ka visas tās bēgļu plūsmas tomēr nav nekas tāds, kas būtu jāuzņem atplestām rokām, nezudodot jautājumus un ka par to nedrīkstētu neizteikties negatīvi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]sara
2017-06-07 14:59 (saite)
Bet es nesaprotu - it īpaši cibā - kāpēc tiek uzskatīts, ka viedoklis pro- bēgļiem un viņu ķēniņu cienīga uzņemšana - ir cieti un pareizi, bet, savukārt ne īpaši daudzo ( šeit cibā) indivīdu viedoklis, kas ir pretējs welkomistiem, tiek uzskatīts kā nepareizs virdoklis - cieti un nepārsūdzamu, līdz ar to tā nesēji jādedzina uz sārta vai vismaz jājūdz kamanās un jāinterpretē kā " cūka" viedoklis , kā tika nosaukta tā heda

Kā mēs redzam no pieredzes tad sāk prevalēt realitātē konkrēti action bijuši bēgļu izpildījumā- kā Mančesterā 8 gadus vecas meitenes pif - pafs...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mazeltov
2017-06-07 15:06 (saite)
To es arī nesaprotu.

Bet, manuprāt, tādi cibeļi kā flykting and gnidrologs ir divu pārliecību/ideoloģiju ekstrēmisti, tikai katrs savā galā, savukārt lielais vairums tomēr ir pelēkā zona, kur viedokļi/uzskati/pārliecības nav tik izteiktas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?