tas ir absurds ([info]mazeltov) rakstīja,
@ 2017-06-06 23:37:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
A kas šitas te ira? Komunisms 2? http://klab.lv/users/gnidrologs/183652.html


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]tiesibsargs
2017-06-07 01:20 (saite)
a kas ir hedas-kedas regulāri rakstītais par svensoniju? vienkārši stulba huiņa, vai apzināta ļaunprātība? vai, kopējot tavu izteiksmes formu - fašisms 2?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]mazeltov
2017-06-07 01:31 (saite)
Man liekas, ka viņa vienkārši pārpublicē informāciju no kaut kādiem avotiem internetā, kas publicē viņas pārliecībai atbilstošu info. Neesmu iedziļinājusies, savus uzskatus viņas ierakstos nebalstu. Neesmu arī manījusi, ka viņa savus uzskatus censtos pierādīt ar rupjībām (vai vismaz tik bieži kā tu) vai cenšoties noskaidrot oponentu darbavietas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]komentaarietis
2017-06-07 01:36 (saite)
bet kāpēc tikai hedas? par zviedrijas problēmām raksta daudzi, ne tikai internetā in general, bet arī cibā. turklāt kāds tam sakars ar tavu interesi par hedas darbavietu, paziņu loku, ģimeni, darbavietu, identitāti utml? ko tu vēlies pasākt? cīnīties pret "ļaunprātībām" (t.i., patiesības teikšanu)?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]sara
2017-06-07 11:12 (saite)
Man jau tagad patīk tā herda vai kā tur, a, kas tas par amēbu un ībli, kas šitā darās...? Bļa iemaukt pāris reizes šamam starp acīm un par pimpi un būs miers- paradti šitie jūtīgie ir pediņi un tātad nav spējīgi aizstāvēties

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]mazeltov
2017-06-07 14:42 (saite)
Par vardarbību nepiekrītu, tas ir stulbi. Ai, nu džekam vienkārši vadi galvā pārāk samudžinājušies un ja kāds izsaka kaut ko negatīvu bēgļu jautājumā, tad saiet uz īso un skrien dzirksteles rupjību veidā pa klaviatūru.

Par rasismiem un nacisiem - to es nosodu, bet nu, es arī uzskatu, ka visas tās bēgļu plūsmas tomēr nav nekas tāds, kas būtu jāuzņem atplestām rokām, nezudodot jautājumus un ka par to nedrīkstētu neizteikties negatīvi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]sara
2017-06-07 14:59 (saite)
Bet es nesaprotu - it īpaši cibā - kāpēc tiek uzskatīts, ka viedoklis pro- bēgļiem un viņu ķēniņu cienīga uzņemšana - ir cieti un pareizi, bet, savukārt ne īpaši daudzo ( šeit cibā) indivīdu viedoklis, kas ir pretējs welkomistiem, tiek uzskatīts kā nepareizs virdoklis - cieti un nepārsūdzamu, līdz ar to tā nesēji jādedzina uz sārta vai vismaz jājūdz kamanās un jāinterpretē kā " cūka" viedoklis , kā tika nosaukta tā heda

Kā mēs redzam no pieredzes tad sāk prevalēt realitātē konkrēti action bijuši bēgļu izpildījumā- kā Mančesterā 8 gadus vecas meitenes pif - pafs...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mazeltov
2017-06-07 15:06 (saite)
To es arī nesaprotu.

Bet, manuprāt, tādi cibeļi kā flykting and gnidrologs ir divu pārliecību/ideoloģiju ekstrēmisti, tikai katrs savā galā, savukārt lielais vairums tomēr ir pelēkā zona, kur viedokļi/uzskati/pārliecības nav tik izteiktas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?