tas ir absurds ([info]mazeltov) rakstīja,
@ 2015-12-11 09:05:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:descendum

Tad nu beidzot nenocietās un sāka izmantot (savu) sortālu par savu politisko tribīni: http://satori.lv/raksts/10452/Juris_Puce/Kulturpolitika_Latvija_neeksiste

Mjā, mani tikai pārsteidz, kāds peška patiesībā ir sortāla redaktors - vispirms nākas piedalīties 20 minūšu sarunā ar shēmotāju un mahinatoru, reizē arī sortāla sponsoru, lai spodrinātu tā spalvas. Tagad nākas dot vārdu politikānim no Kabatas attīstības (paldies, mīļā sieva, ka tavos nagos ir tāds portāls, kur man izteikties) - protams, ka viņš nespēja atturēties un neuzbraukt Kultūras ministrei par tēmu "kāpēc laikmetīgās mākslas muzeju būvēs citi, nevis manējās partijas sponsori".

satori.lv ir nekas cits kā par lētu naudu nopirkta politiskā tribīne ar literatūras un dažu pareizo atļauto domu piegaršu.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]gfi
2015-12-11 10:48 (saite)
Nez vai Pūcem ar 50eur par rakstu samaksāja. Ja nē - kāpēc?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]mazeltov
2015-12-11 11:14 (saite)
Smieklīgi jebkurā no variantiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]sara
2015-12-11 10:56 (saite)
:) satori.lv ir suds, kur sjauru cilveku kopa, kas uzskata sevi par intelegenti vai radosajiem var barstit savas slimas idejas... bet pienemu, ka ari tadam kaut kam jabut informative telpa... smadzenu skalosana intelgenta daildirseju veida

(Atbildēt uz šo)


[info]indulgence
2015-12-11 17:54 (saite)
Dažkārt, ņemot vērā, cik ļoti esi fokusējusies tikai uz šo vienu kantori, rodas aizdomas, ka naida pamatā ir kādreiz atraidītie pirmie dzejoļi, iesakot labāk doties uz kādu vasaras nometni jaunajiem literātiem. :)

Vismaz manai nepatikai pret KKF ir tieši šāds pamats.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]mazeltov
2015-12-11 22:34 (saite)
Tas ir atkal pārmetums par to, ka es neeju un necenšos izgaismot visus? Man nav tik daudz laika un līdzekļu. Bet ja tev ir, moš ej un rādi piemēru, kā vajag?
Kā arī - nespried par citiem pēc sevis. Man kā reiz visos gadījumos, kad kaut kas no maniem skricelējumiem ir publicēts, ir publicēts tāpēc, ka man to piedāvāja un nevis tāpēc, ka es ar to uzbāzos :) Varbūt kādreiz arī tev tā sanāks. Varbūt arī nē, redzot, kāds ambālis esi :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mazeltov
2015-12-11 22:39 (saite)
Oi, nepareizi izteicos - tu neesi ambālis, vienkārši raksti nenormāli garlaicīgi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]mazeltov
2015-12-11 22:52 (saite)
Ā, un zini, pilnīgi neatkarīgi no tā, kādi ir mani motīvi, tas nemaina faktu, ka satori ir jālaiza pakaļa saviem bēdīgi slavenajiem sponsoriem un patroniem par to, ka viņu dēļ satori var eksistēt. Bet cena, manuprāt, ir pārlieku augsta. Satori gan, kā izskatās, nav izvēles.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]heda
2015-12-12 11:48 (saite)
Literatūras piegaršas tajā trībīnē jau sen nav.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?