tas ir absurds ([info]mazeltov) rakstīja,
@ 2015-09-09 13:44:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Kā saprotu, tad, ja Latvijai jāuzņem bēgļi, tad naudu viņu izmitināšanai par pirmo gadu sedz ES. It kā tas automātiski neiekļautu arī LV, bet tas tā.

Taču interesanti - kas notiek pēc tā viena gada - ja bēgļi nav atraduši darbu/nav nekādu ienākumu, kurš viņiem naudu dos tad un kāds būs viņu statuss Latvijā (pieņemot, ka viņi jau nebūs aizplēsuši uz Ger-money)?

Tāpat - kāds žurnālists varētu izpētīt līdzšinējo bēgļu (bēgļu un nevis imigrantu) integrāciju/spējā iztikt bez LV atbalsta pēc 1 gada un cik liels tas ir bijis līdz šim un cik cilvēku ir prasījuši patvērumu līdz šim. Tādu absolūti sausu skaitļu un faktu pārskatu.

Upd. Skatos statistikas pārvaldes datus.

Tātad, līdz šim bēgļa statuss Latvijā piešķirts mazai saujiņai, lielais vairums - noraidīti. Diezgan liels leciens no ~10-20 ļaudīm uz 776 (jaunākais ziņās redzamais skaitlis).



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]sara
2015-09-09 16:00 (saite)
tu tiesjam esi tik naivs, un pats tici tam visam ? Un ar sjo es patiesi nenjirgajos, es tiesjam gribu zinat- vai tiesjam cilveki tic tam visam par palidzibu begliem, nesavtibu, ka nebus LV izmaksu, ka vini dzivos seit acis plikskjinot un uzreiz metisies sradat McDonalds! Mani tiesjam patiesi un no sirds parsteidz sada naivi atverta parlieciba

Nu tik skaisti sanak- izmitinas par nominalajam naudinam latvija !!!! ALLO ! wake- up ! ja kads vares kaut kur nopelnit tad nopelnis - un noteikti tie bus ar uz begliem veltiti pasakumi !

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]degeneralis
2015-09-09 16:07 (saite)
Kopumā bēgļi Latvijai, vizdrīzāk, dotu pozitīvu ekonomisku pienesumu (it īpaši ja ņem vērā, ka ES finansē daļu izdevumu), ja vien pie integrācijas drusku piestrādās un neatstās Iesalnieka & Co rokās. Tad jau drīzāk mums būs Bēgļu Zoo, kur skaistie āriešu bērneļi varēs pasviest brūnajiem pa banāniņam.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mazeltov
2015-09-09 16:10 (saite)
Kādā veidā? Lētāks darbaspēks priekš uzņēmējiem?
Vai arī tu domā vēl kaut ko? Bēgļu dibinātus uzņēmumus?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]degeneralis
2015-09-09 16:18 (saite)
Lētāks - diez vai, Latvijā jau īpaši lētāk vairs nevar...

Cilvēks, kas gribēs strādāt, nodarbošanos atradīs - vai nu kā taksists, vai nu kā biznesmenis, vai nu kā trauku mazgātājs. Bēgļiem arī nebūs sociālā infrastruktūra (vēcmāmiņa, kur izgulēt dzērumu, kad āra ir pārak auskts un no kuras vel nospert pāris grašus, lai uzlāpītos), kas ļaus tādu luksusu kā nestrādāt un dzert.

Latvijas pabalsti ir tik niecīgi, ka no tiem iztikt nevar, kas arī vairāk vai mazāk cilvēku piespiedīs strādāt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]sara
2015-09-09 16:26 (saite)
hmmm, tiesam, tiesam...man butu interesanti dzirdet tavu viedokli pec gadiem pieciem-septiniem, ja uz to bridi jau nebus vispar notikusi Eiropas islamizaicj, un mums vairs nebus internet, kur cjatot, jo tas bus aizliegts

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]degeneralis
2015-09-09 16:29 (saite)
Un Arēnā Rīga skatīsimies nevis basketu vai hokeju, bet galvas nogriešanas festivālus. Ja vien nebūsim nosprāguši no chemtrail negatīvās ietekmes.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]santa_be
2015-09-09 16:53 (saite)
slow clap!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]mazeltov
2015-09-09 17:25 (saite)
Bāc, bet brīi likās, ka šīs tēmas komentāri varētu pavilkt līdz diskusijai.
Nope.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?