tas ir absurds ([info]mazeltov) rakstīja,
@ 2014-09-26 09:29:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:kkf

VKKF Konkursi, sadaļa Projektu konkursi, apakšsadaļa - Starpdisciplinārie projekti (no kopā 9 apakšsadaļām). Respektīvi - šī ir tikai neliela daļa no VKKF piešķirtajiem līdzekļiem.

Tabulās ir redzamas top 19 organizācijas (pārējie saņēmēji ir daudz mazākas peškas, kas dabūja mazāk naudas) laikaposmos no 2006 - 2009 (treknie gadi) un no 2010 - 2014 (liesie gadi). Kā arī - gribēju parādīt, kā mainījās finansējuma saņēmēji. Tabulās nav iekļautas individuālās personas, kurām nauda šajā disciplīnā piešķirta tieši, ne caur organizācijām.

Piezīme: 2014. gada nauda bija norādīta EUR, bet tā kā visos pārējos gados summas bija LVL, tad arī 2014. gada naudas summas no EUR pārvērtu LVL un tāpēc 2014. gada skaitļi ir tādi neapaļi (eiro tie ir apaļi).








(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)

(Nodzēsts puksts)

[info]krii
2014-09-26 22:59 (saite)
"...pēcāk tā paša vai cita saistīta kantora konkursā šis ziedotājs vai kāds viņa radinieks vai viņa firmele u.tml. tiek pie tās vai citas naudas atpakaļ kkādiem saviem projektiem" - šo, lūdzu, paskaidro sīkāk, vēlams, ar piemēriem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mazeltov
2014-09-26 23:07 (saite)
Rīgas Doma vitrāža "Ar degsmi par brīvu Latviju", kas ir Ascendum projekts, uzvarēja persona no uzņēmuma "Vincents", kuras īpašnieks ir ziedojis lielas summas partijas "Latvijas Attīstībai" (jo tajā viena no centrālajām figūrām ir viņa dēls E. Jakrins).

Domāju, ka shēma bija tāda - Vincenta īpašnieks ziedo lielu piķi šai partijai gan tāpēc, ka tajā ir viņa dēls, gan tāpēc, ka partijā esošais Pūce un Jaunups var izmantot biedrību "Ascendum" (kurā vienam darbojas sieva, bet otram māsa (satori.lv pieder Ascendumam) un caur to "objektīvā konkursā" dot uzvaru Vincentam, kas dabū gan nedaudz piķi atpakaļ, gan ļoti superīgu un pozitīvu projektu priekš viņu portfolio. Smalki.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]honeybee
2014-09-27 07:55 (saite)
Nuuuu, es domāju, ka ja tā būtu bijusi shēma, tad reāli neefektīva, tb vispirms ziedot partijai, pēc tam piekukuļot biedrību, pēc tam piekukuļot visu konkursa žūriju (kas izskatās ļoti dažāda), pēc tam vēl gaidīt, vai saziedos naudu vai nesaziedos, un tad vēl ņemties un krāmēties ar to vitrāžu, kas, cik es saprotu, ir reāli sarežģīta un droši vien tā arī maksā.

Tb padirst naudu un krāmēties ar tās shēmas menedžmentu, lai beigu galā sausais atlikums būtu "smuks projekts manā portfolio" - es nez, man neizklausās ticami.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?