tas ir absurds ([info]mazeltov) rakstīja,
@ 2013-12-12 18:39:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Daudzstāvenes pēdējā stāvā atrodas diezgan nemājīga bezmaksas sporta zāle (nav rozā hantelīšu, kuras sver 300 g katra, kā gan lai to spēju pārdzīvot) ar vairākiem, ne īpaši moderniem trenažieriem - skrejceļš, kāpsteklis (steperis), ritens un vēl svaru trenažieris, kas man ir par smagu, bet ceļu tāpat, jo cita nav, ar kuru speķainos augšdelmus konstruēt cietākos audos.
+ vēl papildus moka (vsk. no "mokas") - 30 day plank challenge, ko noskatīju holandiete feisbukā.
Šodien man ienāca prātā papildus motivācija - 400 Ls attālumā atrodas Dominikānas Republika ar nedēļu pludmales, naktsmītni un bez nepieciešamības domāt, ko gatavot 3x dienā un man vēl nekad nav bijis žilbinoši balts smilšu fons (tikai žilbinoši balta sniega fons), kurā es stāvu, visa tāda peldkostīmā, bez ievērojama daudzuma speķa. Man ir tikai visādas itāļu pludmales, kur es stāvu tērpusies ievērojamā* daudzumā speķa bez peldkostīma un vajadzētu kaut ko mainīt šajā sakarā.
*speķis baigi daudz nav, bet ievērot var


(Ierakstīt jaunu komentāru)

(Nodzēsts puksts)

[info]mazeltov
2013-12-13 17:54 (saite)
Tu, droši vien, proti peldēt pareizi? Es nemāku, peldu kā suns, galva virs ūdens. Baseins te arī kaut kur tuvumā esot, bet vēl neesmu saņēmusies aiziet.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]blond
2013-12-13 08:34 (saite)
tad tev apmŗam rikpat lielā attālumā būtu jābūt Dominikai, kurā ir tūkstoškārt krutāka par Dominikānas republiku, īpaši tādiem piedzīvojumu meklētājiem kā jūs. tikai to balto pludmaļu tur nav tik daudz, pareizāk - ir pavisam nedaudzas. bet es vienu tādu slepenu varētu ieteikt

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]mazeltov
2013-12-13 17:50 (saite)
Paldies, atcerēšos par šo, kad plānošu kaut ko pludmaļu virzienā. Ja nebūs baisi dārgāk, tad kāpēc ne. Izmest daudz naudas par šo gan negribētos, jo īsti pludmaļu cilvēks neesmu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]blond
2013-12-13 18:00 (saite)
nu tad kāreiz Dominika ir priekš tevis! tas galīgi nav par pludmalēm stāsts! laikam vienīgā vēl palikusī Karību sala, kas nav gluži tūristu apsēsta. daba vienkārīs fantastiska - ir viss - vulkāns, karstie ezeri, traki kalnu ceļi, ūdenskritumi, mūža meži, upes, u.t.t. tā sala ir kā ūdenī iemesta saburzīta papīra lode - visacur stāviem krastiem, tāpēc arī tik maz to pludmaļu un tūristu. pēc platības uz kartes - maziņa, bet lielās kalnainības dēļ - pietiekami liela. oi, kādi yur ir dabas brīnumi, ne izstāstīt! un šausmīgi jauki cilvēki, rastamani, lādzīgi un neuzbāzīgi.
ieraksti gūglē dominica caribbean un imet acis imidžos. žēl, ka esmu tik slinka un nekur neesmu ielikusi savu foto albūmu

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mazeltov
2013-12-13 18:34 (saite)
O, tev uzreiz vajadzēja šitā reklamēt - cita lieta! :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]veed_logs
2013-12-13 08:57 (saite)
Pret speķi palīdz, ja mazāk ēd. Pat nav nekas jādara, ne jāskrien, ne jāvingro...

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]mazeltov
2013-12-13 17:55 (saite)
Vienīgais, kas man ar mainīgām sekmēm sanāk - ēst veselīgāk, taču tiklīdz sāku piestrādāt pie porciju samazināšanas, tā viss, ieslēdzas kaut kāds klikšķis un viss, par ko domāju, ir tikai un vienīgi ēdiens.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]holandiete
2013-12-13 09:35 (saite)
Tas plankings ir ikvakara fun kopā ar mīļoto. Nez, ko un cik tas dos formai. Ja ir citadaks merkis, tad, manuprat, jakombine kopa ar vel kaut ko. Bet citadak- kopa ar brutganu katru vajaru sito nodarit ir forsi.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]mazeltov
2013-12-13 17:51 (saite)
Es plankoju papildus tiem ikvakara vingrojumiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]mazeltov
2013-12-22 20:05 (saite)
Līdz cik sekundēm jūs esat tikuši? Man ir 60 sek šodien un rīt - 90. Līdz šim esmu izturējusi, bet baigi negribas, lai pienāk brīdis, kad nevar visu noteikto laiku noturēties. Bet, cerams, programmas sastādītāji zina, ko dara.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?