tas ir absurds ([info]mazeltov) rakstīja,
@ 2013-11-11 21:48:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:canada

Lāci neredzēju, jo paliku mašīnā ar visu savu zvaniņu. Jo mežā nebija interneta, lai izlasītu, ka lāci var redzēt, lielākoties, tikai uz tā plakāta, bet dzīvē - tikai kaut kādos mistiskos īpašos apstākļos. Toties redzēju daudz lāču-drošas miskastes. Tieši tas mani laikam iedzina vislielākajā panikā, jo to miskašu (nevis miskastu) bija tik daudz!
Vēl šodien bija pirmā sniega redzēšanas diena!
Kā arī - šodien kanādiešiem ir viņu Lāčplēšu atceres diena, ļauži iet gājienos, dzied, pūš taurēs, liek skuju vainagus tiem, kuri pa skuju takām aizgājuši, bet kas tev, skuju, mieru dos, joprojām kaut kur plēšas un šaujas, vēl melnais bruņinieks mierā neliekas.



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]antuanete
2013-11-13 12:08 (saite)
Nu, galvenais neizdarīt kā savulaik latvieši uz Čilkutas takas - iet grupiņa, pie takas ganās lācis (atpakaļ griezties nav opcija, jo maršruts vienvirziena). Kur baloniņš? Pie biedra, kurš krietni atpalicis. Visi stāv un gaida, skatās uz lāci, lācis turpina ganīties. Pienāk atpalikušais biedrs, izrādās, ka baloniņš iebāzts kaut kur somas apakšā, da i vispār nav nojausmas, kā ar viņu apieties. Beigās kaut kā tam lācim garām tika, bet mācību par drošības pasākumiem bija guvuši :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?