tas ir absurds ([info]mazeltov) rakstīja,
@ 2013-11-11 21:48:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:canada

Lāci neredzēju, jo paliku mašīnā ar visu savu zvaniņu. Jo mežā nebija interneta, lai izlasītu, ka lāci var redzēt, lielākoties, tikai uz tā plakāta, bet dzīvē - tikai kaut kādos mistiskos īpašos apstākļos. Toties redzēju daudz lāču-drošas miskastes. Tieši tas mani laikam iedzina vislielākajā panikā, jo to miskašu (nevis miskastu) bija tik daudz!
Vēl šodien bija pirmā sniega redzēšanas diena!
Kā arī - šodien kanādiešiem ir viņu Lāčplēšu atceres diena, ļauži iet gājienos, dzied, pūš taurēs, liek skuju vainagus tiem, kuri pa skuju takām aizgājuši, bet kas tev, skuju, mieru dos, joprojām kaut kur plēšas un šaujas, vēl melnais bruņinieks mierā neliekas.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]krazuu
2013-11-12 09:55 (saite)
Izklausās ļoti saprātīgi, ka visi lāči vietējā LĀČPLĒŠA dienā turās pēc iespējas nomaļāk. Neesmu lācis, bet ja būtu, tad noteikti negribētu taures pūtienu ausī un saraušanu gabalos :)

(Atbildēt uz šo)


[info]antuanete
2013-11-12 10:15 (saite)
Gan jau sanāks redzēt arī lāčus, cerams, tikai drošā attālumā vai pa mašīnas logu :)
Uz to zvaniņu mums ieteica nepaļauties - zvaniņš ir vienmuļš, labi iekļaujas dabas skaņās. Ir skaļi jārunā, jāplaukšķina, jāklaigā - lai pa īstam var dzirdēt, ka mežā ir cilvēki.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]mazeltov
2013-11-12 16:02 (saite)
Pie Toronto lāču tik daudz nav, bet gan jau tikšu arī līdz Rokijiem. Bet tad man noteikti būs arī tā lāču piparu gāze. Kuru, visdrīzāk, attiecīgā brīdī iepūtīšu savās, ne lāča acīs, bet nu vismaz kaut kāds psiholoģisks mierinātājs.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]antuanete
2013-11-13 12:08 (saite)
Nu, galvenais neizdarīt kā savulaik latvieši uz Čilkutas takas - iet grupiņa, pie takas ganās lācis (atpakaļ griezties nav opcija, jo maršruts vienvirziena). Kur baloniņš? Pie biedra, kurš krietni atpalicis. Visi stāv un gaida, skatās uz lāci, lācis turpina ganīties. Pienāk atpalikušais biedrs, izrādās, ka baloniņš iebāzts kaut kur somas apakšā, da i vispār nav nojausmas, kā ar viņu apieties. Beigās kaut kā tam lācim garām tika, bet mācību par drošības pasākumiem bija guvuši :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?