tas ir absurds ([info]mazeltov) rakstīja,
@ 2012-03-20 16:22:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Manā mīļākajā "Dienas Biznesa" lappusē šodien aprakstīts IK "R-idea". Gribēju iet skatīties tos funkcionālos un ērtos brīnumus, bet www.r-idea.lv diemžēl tas nav iespējams (vismaz ne tad, ja izmanto IE), jo uzklikšķinot uz kādas no sadaļām, kaut kādi sīktēli uz brīdi parādās un tad pazūd un paliek tukša lapa, līdz ar to nav iespējams preces apskatīt.
Rēcīgi no tā viedokļa, ka viņš savu preci reklamē kā maksimāli vienkāršu, bet mājas lapa gan ir čerez ž.
Mēģināšu mājās caur ugunslapsu vēlreiz.

Runājot par citām latviešu dizaineru lapām, piemēram, tie, kas ražo tās filca somas - kāpēc nevar norādīt, kāda varētu būt "recommended price" veikalos, lai zinātu, ar ko jārēķinās? http://feltstyle.com/lv/kolekcijas/aksesuaari-39522
Man liekas, ka ir pēdējais laiks saprast, ka patērētājs ir slinks dīvānkartupelis un viņam visu vajag pienest uz paplātes, jo kāpēc iet uz veikalu, tērēt laiku? (Ja vien runa nav par Apple). Tie latviešu dizaineri ir pārāk iedomīgi sučkas (mēs ražojam kaut ko nenormāli krutu! (jā, kā tad)) un piemēram, tādā veikalā kā Paviljons es īpaši nekādas baigās masas un rindas pie kases redzējusi neesmu atšķirībā no kaut kāda meinstrīmsūda Zara vai H&M.

Internetveikalu (lupatu un aksesuāru) nevajag taisīt 'emacanālu', bet gan viegli pārskatāmu, ērtu, praktisku, ar svarīgāko info. Cena, materiāls, izmērs, u.tml. Quit huiņa! Patērētāja laiks ir dārgs!


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]barbala
2012-03-21 12:38 (saite)
Es par šito jau vairs pat nešņācu, iespēju robežās saku taisni pašiem nabaga autoriem. Garā filca soma maksā ap Ls 50 iekš LV dizaineru veikala Galerijā Centrs. Man tas šķita maķenīt pārspīlēti, jo var piemest vēl čupiņu un nopirkt labu ādas somu.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]mazeltov
2012-03-21 13:57 (saite)
Viņiem, visticamāk, nav tāda apgrozījuma, lai varētu atļauties tirgot tās somas pa zemāku cenu. Vēl arī - roku darbs. Gan jau viņiem ir sava mērķauditorija - vimsikālās agnesīgās kloni un sekotāji.
Ja es nebūtu tik praktiska un racionāla un mazāk žīdelīga, droši vien, ka pati nopirktu, lai atbalstītu LV preci un svinētu unikalitāti.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]chirkainais
2012-03-22 16:05 (saite)
"tādā veikalā kā Paviljons es īpaši nekādas baigās masas un rindas pie kases redzējusi neesmu atšķirībā no kaut kāda meinstrīmsūda Zara vai H&M"
Tas tāpēc, ka paviljons ir the most overrated&overpriced shit I've ever seen! Pīēsnt šekeļi par parastu lupatgabalu ar jostu vai simpīesnt guldeņi par ūbersmagiem lupatu svārkiem, kas izskatās pēc tītara pakaļas. Bet manējā sajūsmā spiedz.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]mazeltov
2012-03-22 16:11 (saite)
Esmu tur pāris reizes bijusi - ļoti daudzas lietas ir no lētiem materiāliem, citas ir nekvalitatīvas (atiruši diegi, šķības vīles), citām neveiksmīgs siluets/modelis.
Tu vari aiziet arī Galerijā Centrs, man liekas, pēdējā stāvā - tur arī ir LV dizaineru veikals ar dizainerīgām cenām.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?