Martins ([info]mat) rakstīja,
@ 2007-09-19 15:47:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:pardomas

Vakar izdomāju vēl vienu interesantu lietu. Tagad latvijā ir sāk parādīties visas izglītojošās reklāmas, piemēram, nebrauc dzērumā un tamlīdzīgas. Kāpēc izglītības ministrija arī nevarētu uztaisīt tādu reklāmu sēriju, kur rādīdu kādu bomzi vai bijušo cietumnieku, kuri stāstītu, ka pēc kādas klases pārtrauca mācīties vai vienkārši pārāk nepiegrieza vērību mācībām, tad sākās problēmas dzīvē un tā nu viņi ir nokļuvuši šādā stāvoklī. Kā arī otra veida reklāmu, kur rāda veiksmīgus cilvēkus, kas stāsta kā mācības ir viņiem palīdzējušas.



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]imagine
2007-09-19 22:20 (saite)
zini, ne vienmēr bomžiem nav izglītības. visbiežāk tā ir viņu pašu izvēle - neko nedarīt un tā dzīvot savas dienas. a citiem vienkārši nepaveicās konkrētā laika brīdī..
protams, lielākā daļa ir vienkārši sliņķi, bet ne jau bomži ir tās, ar ko bērnos un jauniešos varētu radīt motivāciju mācīties. tas jau pēc padomju propagandas izskatītos.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]mat
2007-09-19 22:58 (saite)
Vai arī reklāmas akcija par to, lai nebrauc dzēris, arī izskatās pēc padomju propogandas?
Var motivēt ar pozitīvo radīt vēlmi mācīties un var motivēt ar negatīvo neradot vēlmi nemācīties.

Protams, ka bomžiem ne vienmēr ir problēmas ar izglītību, bet tas nav būtiski. Būtiski to būtu pareizi pasniegt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]imagine
2007-09-20 10:14 (saite)
vienmēr esmu domājusi, ka viss sākas ģimenē. zini, tā domāju un domāšu joprojām. un ja ģimene nav spējusi ievest pareizajās sliedēs, tad taisīt motivācijas kampaņas, lai kaut ko mainītu, ir bezjēdzīgi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mat
2007-09-20 10:31 (saite)
Viss sākas no ģimenes, bet, ja cilvēkam ir nepaveicies piedzimt sliktā ģimenē, tad viņam arī pašam jāpaliek sliktam? Ja ģimenei ir nospļauties, tad arī apkārtējiem ir jārāda tāda paša attiekmse?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]imagine
2007-09-20 19:10 (saite)
viņš nepaliek slikts. viņš tāds izaug! ja neesi pamanījis, tad bērni līdz 3 gadu vecumam dzīvojas lielākoties mājās. tātad pamatu gūst tur. un ej nu tu pārmāci cilvēku, kurš jau no mazām dienām audzināts nepareizi?
un vispār- jā. dzīve ir īsa un jebkurā mirklī var pārtrūkt. ja turpināsi tik daudz domāt par citiem, nepaspēsi atjēgties, kā spogulī redzēsi onkuli ar sirmu bārdu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mat
2007-09-20 20:08 (saite)
Manuprāt, savu līmeni ir iespējams pacelt daudz augstāk, ja tiek pacelts vidējais līmenis augstāk. Ko dod, ja kaut ko saproti, ja visrinķī ir cilvēki, kas nesaprot Tevi?

Nekas jau nenotiks, ka es atjēgšos pie spoguļa kā vecs onkulis ar sirmu bārdu. Ja visu šo laiku es būšu priecājies un labi pavadījis laiku, tad kāpēc, lai vienā brīdī es napaliktu par onkuli ar sirmu bārdu? Daudz sliktāk būtu, ja vienā brīdī es atjēgtos ar sirmu bārdu nespējnieku namā, kur par mani kāds rūpētos, jo es pats vairāk neko nevarētu izdarīt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?