Martins ([info]mat) rakstīja,
@ 2013-08-15 19:29:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Pirms pusgada sastiepu plaukstu airējot. Jāsaka, ka sastiepu diezgan pamatīgi, jo vēl pēc sastiepšanas nācās airēt ar nelielām sāpēm. Divus mēnešus atpūtos (vēlāk gan arī neko daudz nedarīju). Šonedēļ izdomāju, ka vajag aiziet arī pie ārsta, pierakstījos.
Nu jā - neko daudz jau nevar pateikt - aizsūtīja uztaisīt rentgenu un ultrasonogrāfiju. Kā arī izrakstīja spēcīgas antibiotikas. Vot tagad sēžu un domāju, vai tās vajag dzert vai labāk atstāt iepakojumā. Nav jau tā, ka nevarētu palīdzēt, bet tas blakusefektu saraksts arī ir diezgan iespaidīgs un bieži (1 no 10 -100) gadījumos pie kāda blakusefekta arī tiek. Pārsvarā miegainības.
Šodien vēl padomāšu un rīt izdomāšu vai vajag dzert vai nē.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]neraate
2013-08-15 23:06 (saite)
ar to, ka lēni un sāpīgi dzīst pie saišu sastiepuma jārēķinās. galvenais fizisko slodzi dot mērenu un ne pārāk intensīvu. par zālēm skaties, bet ja izdomā, tad izdzer visu nolikto kursu precīzi pēc ieteikumiem, palieto vairāk raudzētus skābpiena produktus.
vēl locītavām un saitēm ļoti par labu nāk galerti, to arī derētu regulāri ēst

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]mat
2013-08-16 00:04 (saite)
Nez, man pārāk nav tāda mērana un ne pārāk intensīva slodzes jēdziena. Lai arī no kolēģa aizņēmos elastīgo gumiju, izskatās, ka palīdz.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?