Martins ([info]mat) rakstīja,
@ 2013-05-21 22:26:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Šodienas eksperiments virtuvē ar saldējumi ir interesants.
Saldējums gan līdz galam vēl nav gatavs, vajadzētu vēl nedaudz sasalt. Jāsaka gan, ka tas ir garšīgs, bet nu tomēr nedaudz par treknu arī manai gaumei. Būs jāskatās kādas alternatīvās receptes, kur tas sanāk ne tik trekns.

Toties no pāri palikušajiem olu baltumiem gribēju izcept bezē cepumus. Tā kā tur kaut kas īsti nekūlās tā kā vajadzētu, tad metu tam mieru un domāju, ka varētu izcept no maisījuma bezē kūku.
Kūka sanāca, bet tāda ļoti interesanta. No ārpuses augša apcepusies tāda cieta, bet iekšā viss tāds reāli mīksts - kā putnu piens. Arī cukura daudzums laikam ir īsti laikā, lai tā garšotu ārprātīgi saldi. Varbūt vajadzēs kaut ko līdzīgu tomēr vēl pamēģināt sacept :) Lai gan procesā likās, ka neko tādu gan nevajadzētu atkārtot.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]romija
2013-05-21 22:35 (saite)
Beigās ņemsi un noindēsies.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]mat
2013-05-21 22:37 (saite)
Lol
Pat noindēties vajag mācēt ar stilu :P

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]romija
2013-05-21 22:38 (saite)
Nu jā, ar to putnu pienu :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]neraate
2013-05-22 09:43 (saite)
ar cukuru un olu baltumiem!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mat
2013-05-22 09:53 (saite)
Tas jau laikam pēc cilvēkiem, kam cukurs kaut kas slikts, kamēr kādam citam cukurs otra maize :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]neraate
2013-05-22 09:46 (saite)
vispār tavi ieraksti mani motivē saņemties un beidzot iemācīties taisīt to krēmbrulē, citādāk ļoti reti sanāk baudīt un tās pašas reizes kafejnīcās par dārgu naudu
:)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]mat
2013-05-22 09:52 (saite)
Normāli - ja vajag kaut ko izdarīt, tad vajag tikai nedaudz saņemties un izdarīt :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?