Martins ([info]mat) rakstīja,
@ 2006-10-15 17:20:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis: excited



Stāsts par veiksmīgo pīli

Viss sākās ar to, ka nolēmu pievienoties un doties uz bebru medībām. Ieradāmies laicīgi, nedaudz tika nolaist ūdenslīmenis grāvī un gaidījām bebrus. Tā nu sēdēju un gaidīju, kamēr jau sāka nākt tumsa. Sākumā pāri pārlaidās viena pīle un nosēdās kādus metrus piecdesmit uz priekšu grāvī. Nu pēc kāda laika tai pievienojās vēl divas. Protams sāku jau apdomāt vai nevajadzētu pamēģināt aiziet un uzšaut pa tām pīlēm, bet nu nebija pārāk liela vēlme, līdz brīdim, kad skatos, ka pār galvu pārlido ritīgi liels pīļu bars, nu kādas 20-30 pīles. Nu ja jau tur ir tāds bars, tad jau nevar neiet un nepamēģināt, jo no tāda bara jau kādu dabūt ir visai reāli. Nu tad ielādēju smalkās skrotis un devos lūkoties vai nevarēs dabūt pīļu cepeti. Tas bars jau pa to grāvi bija biki izklīdis un nebija gaidītā efekta, ka lielais bars tūlīt celsies augšā, turklāt bija jau arī samērā normāla krēsla. Bet nu viena pīle tomēr lidoja ļoti tuvu, taču trāpīt neizdevās. Tad nu tā stāvēju un skatījos, kur aizlido tā pēdējā pīle, kad skatos, ka ir vēl viena ienākošā pīle, kas pārlido man pāri, apmet loku un lido tieši manā virzienā. Šai brīdī nostrādāja mednieka refleksi, ka tik zemu lidojošu pīli jau vajadzētu pamēģināt notriekt ar, pie rokas esošo, bisi. Daudz nedomājot bise tiek vicināta vajadzīgajā virzienā un pašam par nelielu izbrīnu notiek kontakts ar pīli, kas krīt zemē. Jā, šai brīdī jau laikam nedaudz par daudz sapriecājos, ka esmu jau gana veiksmīgi ticis pie cepeša, kad skatos, ka pīle sāk atžirgt. Nākamie pāris vēzieni vairs nav tik veiksmīgi un varu tikai noskatīties, kā pīle lēnām paceļas un aizlido nezināmā virzienā. Tā nu arī nesanāca tikt pie pīles cepeša, diemžēl :)



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]izii
2006-10-15 22:04 (saite)
kāpēc Tu nogalini?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]mat
2006-10-16 10:41 (saite)
Tāpēc, ka ēdu gaļu:P

Es vismaz varu atzīt, ka nogalinu, nevis kā liekēdis apvainoju citus, kaut gan netieši visi nogalina zvērus. Tas, ka tu ej uz veikalu un pērc gaļas izstrādājumus nepadara Tevi labāku, jo Tu neesi spējīgs nogalināt, bet gribi ēst šo gaļu, turklāt vēl uzdod jautājumu kāpēc es to daru. Tas jau parāda cik liekulīgs Tu esi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]izii
2006-10-16 11:43 (saite)
Tur jau tā atšķirība, ka man nevajag nonāvēšanu, man vajag gaļu, bet Tev vajag pašu vardarbības aktu..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mat
2006-10-16 11:49 (saite)
Cik man zināms, tad gaļu bez vardarbības akta nav iespējams iegūt. Tas, ka Tu neesi spējīgs veikt šādu "vardarbības" aktu, nenozīmē, ka man galvenais ir šis "vardarbības" akts. Turklāt, ja nebūtu šādu cilvēku, kas ir spējīgi veikt šādus aktus, tad Tu diemžēl paliktu bez savas mīļotās gaļas, jo nu nezinu vai ir iespējams nogalināt nesāpīgi, vai atrast gaļu, kas būtu radusies bez šāda akta.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]semyhr
2006-10-16 01:02 (saite)
shodien redzeeju mazu nogalinaatu kakjeenu. vai tas buus naakamais?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]mat
2006-10-16 10:44 (saite)
Mazos kaķīšu jau paņem visādi neuzmanīgi autobraucēji:)

Katram šāvienam ir savs mērķis un jēga.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]nfoworm
2006-10-16 10:29 (saite)
Nu, blja, veciit - nu tu dirs! :D Ar bisi nosist piili? AHAHAHAHAHAH :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]mat
2006-10-16 10:38 (saite)
Es jau esmu profesionālis, tāpēc jau arī izdevās trāpīt pīlei :P
Līdz pilnai laimei pietrūka viņu arī noturēt pie zemes:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?