Martins ([info]mat) rakstīja,
@ 2010-03-29 19:39:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Nu - kurš šodien ir gatavs parunāt par kādu filozofisku tēmu?
Tieši ir noskaņojums saprātīgai vakara sarunai!


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]romija
2010-03-30 00:08 (saite)
Varbūt raksturs ir atkarīgs no tā, cik vispār smadzenes ir spējīgas panest kroku?:)

Lūk, lūk, šakāļu sabiedrība - precīzi. Apburtais loks. Mums nekad nebūs iejūtības un izpratnes, jo šakālis mūsos nepadosies. Un labklājību neviens nepienes uz paplātes, to veido pilsoņi. Ko izdara ar valsti šakāļi man Tev nav jāstāsta. Te mēs esam.
Neesi nu tik pārlieconāts par to, kas man iekrīt vai neiekrīt acīs, ko pēc Tavām domām palaižu garām.
Ir iejūtība, ir sapratne arī šeit (manā freidlistē ir daudzi ar apslāpētu ego), bet viņu nav tik daudz. Draugi IRL tikpat dažadi kā šeit. Tuvs draugs, fantastisks cilvēks pēkšņi kļūst par sūnu čupu, iesēžoties ministra krēslā. Esmu norakstījusi latviešus kā nāciju, kura var pastāvēt. Sāp.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mat
2010-03-30 11:02 (saite)
Nezinu. Raksturs jau veidojas kaut kādā ziņā no saskares. Turklāt, gan jau ir arī pietiekami daudz gudru, talantīgu cilvēku, kuri nav sasnieguši šo pakāpi rakstura trūkumu dēļ. Par tiem jau tu pārāk nedzirdi.

Arī šakāļu sabiedrībā ir lauvas, ja tās kļūs pietiekami daudz un pietiekami stipras, tad viss var notikt. Vienkārši vajag sasniegt kritisko robežu.
Man liekas, ka ministra postenī sēdēt ir vairāk nekā grūti - tevi spiež no visām pusēm, paļauties jau vari principā uz ministrijas darbiniekiem, ko neizvēlies tu. Galu galā - pretī stāv milzīga, konservatīva sistēma.
Latvieši var pastāvēt. Varbūt ne visi, bet var. Viņiem vienkārši vajag spēcīgu lauvu, kas spēj visu savaldīt un paciest kraukļu ķērkšanu. Iespējamas, pat vajag vairākas spēcīgas lauvas pēc kārtas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?