Martins ([info]mat) rakstīja,
@ 2009-11-15 21:13:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:pardomas

Diez vai kāds var noliegt, ka mums apkārt ir cilvēki, ar kuriem mums ir dažādas attiecības. Kaut vai vilcienā pretīmsēdoša meiteni, kurai uzsmaidi un kura uzsmaida tev. Tās varbūt ir mirkļa attiecības un beidzas tikpat ātri cik sākas. Taču tajā pašā laikā ir ļoti daudz attiecību apkārt mums. Cilvēki, kuriem pieķeramies, un cilvēki, kuri mums pieķeras. Taču skaidrs, kā diena, ka jebkuras attiecības tāpat kā sākas, tā arī kādreiz izbeidzas (dažos gadījumos ar viena cilvēka pāriešanu citā līmenī).

Tagad ultimate question - kā izbeigt dažādas attiecības nesāpīgi? Un kā, piemēram, izbeigt attiecības, kuras varētu raksturot kā neveiksmīgu projektu?



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]imagine
2009-11-16 11:10 (saite)
nu re. atbilde uz Tavu jautājumu ir iekļauta šajā pēdējā teikumā.
Kad būsi nonācis līdz tam momentam un (tpfu, tpfu, tpfu) tiksi pamests vai citādu iemeslu dēļ šķirsies, tad runāsim vēlreiz par "racionālismu". :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mat
2009-11-16 11:16 (saite)
Redzi, tu izdari absolūti nepareizu apgalvojumu - teorēķis nevar izstrādāt teoriju, ja nav darbojies praktiski. Redzi, reizēm teoriju var izstrādāt galvā un citi jau var pārbaudīt arī to praksē.

Brīdī, kad kāds saka, ka tu jau neesi tādā situācijā, tāpēc neko nevari komentēt, ir diezgan aplami pieņēmumi, manuprāt, varbūt es neesmu nonācis šādā situācijā, jo jau laicīgi esmu izvērtējis visu, lai vēlāk nebūtu tādā situācijā jānonāk.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]imagine
2009-11-16 11:40 (saite)
muļķības. mīlestības jautājumos loģika NE-DAR-BOJ-AS. Fakts, neapstrīdams fakts.
Un, ja darbojas, tad tā vairs nav mīlestība, bet gan tīrs aprēķins.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?