Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2006-07-25 12:35:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
īsumā par izraēlu-palestīnu-libānu

ir taču skaidrs un ir jāakcentē uzmanība uz to, ka izraēlieši ar savām raķetēm taču tur močī civiliedzīvotājus. pat ja arī šie zaudējumi ir pārspīlēti, taču vienalga močī, no šī fakta gluži vienkārši neaizbēgt. tāpat kā to, ka izraēliešu bērni, piemēram, atstāj savus parakstus uz šīm raķetēm. mūsu ārlietu ministrijas reakcija patiešām nesajūsmina.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]untilted
2006-07-25 13:09 (saite)
nevar jau tur vispār neko saprast... tie otri jau ir tieši tādi paši, varbūt drusku mazāka rocība, nevar atļauties jaudīgākas elles mašīnas... par tām meitenītēm - sākumā tās bildes likās shocking, bet ja bišķi padomā - nav jau sarežģīti vienu tādu fotosesiju uztaisīt Libānā un pēc tam ar lielu troksni izsūtīt pa pasauli... tas karš jau nenotiek tikai ar šaujamajiem

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]starro
2006-07-25 13:36 (saite)
lai veicinātu iztēli mēģinu uzbūvēt analoģiju s-mu: kāds izskatītos L-jas konflikts ar kādu kaimiņvalsti. Uz kā varētu būt balstīti apvainojumi teroristu atbalstīšanā, ķīmisko un kodolieroču izgatavošanā, genocīdā, utt. Kā būtu, ja man būtu jānostājas kādā pusē, jāpieslienas oficiālam viedoklim..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?