Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2017-08-19 18:57:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
ir zināma likteņa ironija, ka faktiski to pašu, ko islāmisti izdarīja barselonā, izdarīja arī baltie supremātisti šarlotsvilā, asv


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]gnidrologs
2017-08-19 21:43 (saite)
Ir zināma ironija tajā, ka Barselona ir viens no pēdējo gadu kurais tūksotis gadījumu, bet viena šarlotsvila tavā dīvainajā prātā ir visas tās masas single equivalent.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]martcore
2017-08-19 22:33 (saite)
es par metodēm

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]begemots
2017-08-19 22:49 (saite)
ir zināma ironija tajā, ka mums nebija nekādas jausmas par terorisma vēsturi Rietumeiropā, kad tai pievienojāmies.

Jo tas, kas notiek tur tagad ir tikai vāra atblāzma (lai arī patlaban ar tendenci palielināties) no teroristu uzbrukumu (un to upuru) skaita kāds bija 70ajos-90ajos. Ar to atšķirību, ka toreiz teroristi nebija islāmisti, bet gan "savējie".

Nebūtu mēs 70ajos aiz dzelzs priekškara, to, kas notiek tagad, mēs neuztvertu ar tādu izbrīnu. Visa tā vaimanāšana par islāma teroru Eiropā ir tāda Austrumeiropas bērnu šļupsti, kad tas pirmoreiz nonācis sarkano lukturu ielā -- get used to it. Terors Eiropā ir bijis, ir un būs, ar vai bez islāmistiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]helvetica
2017-08-19 23:11 (saite)
baader-meinhof ftw!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]gnidrologs
2017-08-20 06:10 (saite)
Ir zināma ironija, ka lokāli konflikti, kas pat attiecīgo valstu iekšienes (IRA, baski) ārpus specifiskiem reģioniem bija praktiski non-faktors un vienmēr tēmēti pret valsts varas iestādēm, nevis civiliedzīvotājiem, tiek ekvivalēti ar gandrīz daily uzbrukumiem random civiliedzīvotājiem random Eiropas pilsētās un gandrīz vienmēr no kārtējā marokāņa, sīrieša, afgāņa etc. Fenomens, kas 30 gadus atpakaļ bija rets, eksotisks gadījums, jo tie cilvēkatkritumi vienkārši netika laisti iekšā.

Tikpat megaironiski ir lietot loģiku - mums senāk šur tur bija savs terorisms? Ā, bet tagad viņš ir apsīcis. To vajag korektēt - davai importējam teroristus no ārzemēm.
Pēdējā laikā pilnīgā gribās, lai šādus suicidālus elojus sabrauc ar miera busiņiem vai sakapā ar mačeti, bet par nelaimi starp upuriem ir arī normāli cilvēki, kas uz to nekad nav parakstījušies.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]begemots
2017-08-20 13:07 (saite)
Te nu tu galīgi iebrauci auzās ar tām varasiestādēm. Neonaču Oktoberfesta bombings, Koloņas bombings, var saukt vēl un vēl; basku seperātistiem uz katriem diviem "varasiestāžu pārstāvjiem" sanācis vairāk kā viens civilais.

Un, vispār, man patīk. Ja es pasaku, ka terorisms Eiropā ir bijis vēl niknāks un pastāvēs arī nākotnē, tad es par to priecājos un viņu gribu? Nav brīnums par to, kas no tevis nāk ārā, ja tas ir tas, ko tu sauc par loģiku.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2017-08-20 14:04 (saite)
Netiocu, ka tu priecājies, bet tu acīmredzami kritizē migrācijas pretiniekus, kas nevēlas uzņemt pie sevis nemierniekus arī no ārpsaules. Kā to var saprātīgi pamatot?
Attiecībā uz lokāliem neonaziem, antifām, anarhistiem u.c., tad protams, viņus vajag žmiegt nost, bet tas ka tādi pastāv arī starp mums, neattaisno papildus importu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]po
2017-08-21 22:17 (saite)
Ei, nu! Šitās nu gan ir blēņas!
Ja tev uzbruktu bars ar bruņotiem, slepkavnieciskiem dalbajobiem, tu, domājams, rīkotos precīzi tāpat. Turklāt, ļoti iespējams, sākotnēji pilnīgi netīšām, jo tā autiņa gāzes pedālis ir atbilstoši jaudīgs cenai, kas drīzāk nozīmē, ka saimnieks darītu visu, lai to autiņu nesadauzītu, bet refleksiem nepavēlēsi un kāja nāves bailēs mierīgi var iešaut arī pa pedāli.

Karoče, islāmisti to dara mērķtiecīgi un plānoti. Šārlotsvila už točna nav tas gadījums.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?