Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2006-04-01 12:37:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:nostalgie

atsaucoties uz [info]dzeina postu , radītu mūsu kārtējās kolektīvās emigrācijas laikā, precīzāk, tam sekojošo diskusiju: es, lūk, absolūti nevaru saprast, kā es bērnībā varēju ieēst, piemēram, sausus ceptus kartupeļus bez nekā. es tagad to nevaru izdarīt. ir jau visādi vainas mīkstināšanas paņēmieni: piecept klāt sīpolus vai arī paņemt un no karčāgiem uztaisīt pjurē ar saceptiem speķa gabaliņiem (interesanti, cilvēki, kuri neatrodas postpadomju areālā, vispār aptver, kas tas ir - skolas kartupeļu pjurē?!). kā var ēst kartupeļus ar maizi - man, Ļeņingradas blokādi nepiedzīvojušam cilvēkam, tas iziet no apziņas robežām. nē, bez trešdaļpaciņas majonēzes šis triks neiet cauri.

to pašu es varu pateikt arī par makaroniem. gan tiem, kas pa 0,39Ls, gan par pornogrāfiju pa 19 santīmiem. atkal, protams, jautājums - kurš postpadomju telpā bez mums vispār rij šo barību? man ir frends, beļģis, kurš savā valstī tā vietā nopērk normālus spageti, kur klāt ir pievienotas arī pāris paciņas ar mērci, un dzīvo laimīgs. tie spageti, ja salīdzina algas-ienākumus mūsu valstīs, maksā tikpat, cik pie mums tās grjobanās pseidoitāļu spirāles.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]kakjux
2006-04-01 14:04 (saite)
paciņas ar mērci? fuj. savu mērsi es sev taisu pati.

(Atbildēt uz šo)


[info]kramers
2006-04-01 17:44 (saite)
Cepti kartupeļi. Ņammma!
Kā mēs armijā ilgojāmies pēc viņiem...
Nu nevar teikt ka mēs tikām slikti baroti- es pats par pavāru dienēju un pēc armijas gadus 5 nevarēju uz vistam skatīties, kā biju pārēdies vistu šķinķīšus, bet vakaros pēc "otboja" uzcept kartupeļus ar sīpoliem... mmmm...

(Atbildēt uz šo)


[info]snake
2006-04-02 02:41 (saite)
Vecais, makaroni ir jāpērk nevis pa 0,39, bet gan PAR 0,01 (Super Netto, 1 rokās - ne vairāk, kā 5 paciņas!!!) - tas ir īstais smeķis!!!! ;)

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?