Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2017-01-31 11:32:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
par slimošanas psiholoģisko aspektu

atceros, ka bērnībā viss notika apmēram tā, ka es sāku šķaudīt, vecāki uztraucās, ka es šķaudu, un nolēma Pieņemt Mērus, pēc tam es sāku klepot, a tur jau šausmīgi nopietna attieksme, vajag sinepju plāksterus, antibiotikas un inhalācijas, pēc kurām jau tiešām iestājas pizģec un piecas minūtes līdz plaušu karsonim, visi nervozē un psiho

pēdējos gadus desmit, ja es pareizi atminos, esmu saaukstējies divreiz, taču visumā man ir pohuj uz to, ka es šķaudu vai klepoju, tas pāriet pēc pāris dienām, tāpēc izskatās, ka man ir ellišķa zirga veselība un imunitāte no visām nepatikšanām. kas tā, protams, nav, es pīpēju un man patīk lietot atspirdzinošus dzērienus, kāda imunitāte

es vienkārši vairs neuztraucos par tādām lietām


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]antuanete
2017-01-31 12:03 (saite)
Vispār jau iesnas ar visiem raksturīgajiem simptomiem ir slimība, kas principiāli nepadodas ārstēšanai, līdz ar to atliek samierināties un gaidīt, kad pāries - kas ir grūti, jo gribas Kaut Ko Darīt Lietas Labā. Galvenais, neielaist bronhītā, plaušu karsonī vai tamlīdzīgi (par ko visdrīzāk vecāki uztraucās).

(Atbildēt uz šo)


(Anonīms)
2017-01-31 13:34 (saite)
kamēr nenorauj kārtīgu gripu, apaukstēšanās ir pupu mizas. man gripa nav bijusi gadus piecus-sešus. palīdz vai nu atspirdzinoši dzērieni, vai pēc iespējas samazināts kontakts ar cilvēku bariem.

(Atbildēt uz šo)


[info]gnidrologs
2017-01-31 15:13 (saite)
Atkarīgs no gēniem. Es visu bērnību nodzīvoju ar hroniskiem bronhītiem, aizliktu degunu. Slimoju reizi divos mēnešos, tāpēc bērndārzā gandrīz vai nepabiju (3mēn max laikam).
Izgrieza adenoīdus, mandeles. Vienreiz piesaldēja, trīsreiz piededzināja un pat Vecvagara adatas un šurumburumus izmēģināja vecāki. Hui.
Ar vēlīniem pacmit palika vieglāk, bet kaut kad nesen, 5 gadu laikā divreiz ar plaušu karsoni slimnīcā nācās gulties. Pa starpām un arī šobrīd viegli saķeru visādu herņu un atiet ļoti lēni, dažreiz atkal iegrimstot saasinājumā. Tāpēc paracetamols vienmēr līdzi un ģimenes ārste antibiotikas jau izraksta bez īpašas taujāšanas.

Ja man būtu tāda imūnsistēma kā tev un principā vairumam citu, tad arī par to neuztrauktos. Šobrīd ir tā, ka bijuši darbi, kur ilgā slimošana man faktiski viņus atņēma vai izraisīja nepatiku no priekšniecības, kas ir gandrīz viens un tas pats.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


(Anonīms)
2017-01-31 20:03 (saite)
plaušu karsonis? bet kaut kas taču IR jāizdara, lai to dabūtu? pliks sniegā guli, sasvīdis peldies āliņģī vai ko dari?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2017-02-01 00:35 (saite)
Nē, vienkārši laikus neārstēt parasto saaukstēšanos vai gripu. Nu ķip, percavnbieku iepisu, paracetamolu iepisu un eju atkal uz to pašu darbu ar caurvēju u.c. labumiem sasvīdis un drudžains. Jo VAJAG PASPĒT ŠITO PASŪTĪJUMU.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?