Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2016-08-16 16:15:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
no otras puses, ja tā padomā, latviešu nacionālā virtuve nekad nav bijusi tendēta uz asumu, visi šie zirņi, kartupeļu pjurē, burkāni salātos, etc
tikmēr gan rietumos, gan austrumos, gan ziemeļos un kur nu vēl dienvidos visi ir iecienījuši asus ēdienus un garšvielas
taču mēs esam vieni no tiem nedaudzajiem, kas dod pasaules virtuvei patiesu maigumu! mēs esam miera balodis intergalaktiskajā kulinārijā!
šie buberti, pārdomas par kanēli un neveselīgā aizraušanās ar kondensēto pienu
tāpat kā mūsu senie brāļi indieši, mēs sniedzam alternatīvas kopējā uguns un sēra izveršanā iz vēdera un orākula


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ravejsledzejs
2016-08-16 18:01 (saite)
latviešu virtuves garšvielas - vērmele un biškrēsliņš -, pie gaļas būs pārsteigums jebkuram netradicionālās virtuves gurmānam.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]sirdna
2016-08-16 18:28 (saite)
Ne tikai gurmānam, tur pat es apjuktu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ravejsledzejs
2016-08-16 19:22 (saite)
nu, kad es prmo reizi šīs tupiski letiskās receptes lasīju, apjuku, bet, kad pamēģināju - afigel.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?