Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2016-07-19 20:22:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
[info]dunduks raksta:
Vakar pēc skarba pasākuma braucu mājup, priekšā gājēju pāreja pie faktiski četrjoslu ielas, cilvēks sāk iet pār, ierauga, ka braucu es, piebremzē, pārliecinās, ka es sabremzējos, iet tālāk - ļoti patīkama un saprātīga rīcība, it sevišķi uz to alternatīvi apdāvināto fona, kuri šķērso ielas dajebkur neskatoties ne pa labi, ne pa kreisi.
------------------------------------------------------------------
tā tiešām ir tik reta parādība gājēju vidū? es vienmēr nedaudz pagaidu, lai redzētu, ka automašīnas sāk bremzēt, un tikai tad dodos pāri gājēju pārejai


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]inese_tk
2016-07-20 01:14 (saite)
kopš man ir tiesības, es kā gājējs uzvedos daudz apdomīgāk, lai gan arī pirms tam nelecu uz ceļa. diemžēl, kā autovadītāja, es varu teikt, ka ir ļoti daudz cilvēku, kas tiešām neskatoties slāj pāri. īpaši traki tas ir ziemā, ja ceļš ir slidens.
gājēju pārejas ir vienīgais iemesls kāpēc man nepatīk braukt, piemēram, pa Salaspils-Lomonosova-Lokomotīves ielu diennakts tumšajā laikā vai tumšajos gadalaikos. jo tur ļoti bieži no krūmiem uz sūdīgi apgaismotas ielas lec ārā gājēji bez atstarotājiem (bieži kopā ar suņiem, kurus ved staidzināt gar sliedēm). es vispār neciešu gājējus bez atstarotājiem tādās vietās. vēl vairāk es neciešu māmiņas ar bērnu ratiņiem un velosipēdistus bez atstarotājiem.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kochka
2016-07-20 03:08 (saite)
Nabaga māmiņas ar bērnu ratiņiem laikam heito lielākā daļa.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]inese_tk
2016-07-20 09:48 (saite)
es nekādā ziņā neheitoju tās māmiņas, kuras lieto atstarotājus (nu vismaz ratiņiem!) un tās, kuras pēkšņi neiestumjas veloceliņos. tās ir ļoti jaukas un saprātīgas māmiņas, es ceru, ka kādreiz būšu viņām līdzīga

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?