Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2015-12-23 11:18:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Poll #20582 fjhfjhfjhffjgfiufiuifififkfkjhk
Open to: All, results viewable to: All

krī labu jautājumu pacēla, kas gan ir vajadzīgs pareizā un teicamā rosolā?

View Answers

kartupeļi
61 (93.8%)

zirņi
49 (75.4%)

sīpoli
19 (29.2%)

burkāni
24 (36.9%)

krējums
48 (73.8%)

majonēze
50 (76.9%)

sinepes
46 (70.8%)

kaut kāda desa un gaļa
56 (86.2%)

skābēti gurķi
13 (20.0%)

marinēti gurķi
49 (75.4%)

olas
55 (84.6%)

āboli
7 (10.8%)

siļķes
3 (4.6%)

asfalta gabali
5 (7.7%)



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]martcore
2015-12-23 11:47 (saite)
viņus tad ir baigi jāiejauc un diezgan daudz, lai tie nestu savu artavu kompozīcijā
bet jāpadomā par šo
es preferēju vnk puslīdz asu majonēzi, kas kopā ar marin.gurķiem dod nepieciešamo kreftīgumu

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]misame
2015-12-23 11:55 (saite)
Taisni jau tāpēc arī mērci uzjauc atsevišķā bļodiņā, kur visu var labi iemaisīt. Protams, ka iemesls šai versijai ir tas, ka mācījāmies recepti no vecmāmiņām, savukārt vecmāmiņu laikā bija tikai viena pati majonēze, ko lietoja visām vajadzībām. Protams, ka mūsdienās ražotājs jau par visu ir padomājis un tā vairs nav obligāti darīt.

Bet tomēr - ieradums paliek ieradums. Rosols jau vispār ir tāda cimperlīga padarīšana, ir ļoti pareizi viss jāizdara, lai būtu pareizi. Piemēram, pamēģini kartupeļus tikai drusku pārvārīt un viss ir beidzies vēl pirms sākuma. Tāpat arī, ja sagriezīsi kartupeļus pārāk lielos gabalos - arī vari nepūlēties ar pārējo.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]sirdna
2015-12-23 12:45 (saite)
rasols nav cimperlīga padarīšana. cilvēki ir cimperlīgi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?