Taisni jau tāpēc arī mērci uzjauc atsevišķā bļodiņā, kur visu var labi iemaisīt. Protams, ka iemesls šai versijai ir tas, ka mācījāmies recepti no vecmāmiņām, savukārt vecmāmiņu laikā bija tikai viena pati majonēze, ko lietoja visām vajadzībām. Protams, ka mūsdienās
ražotājs jau par visu ir padomājis un tā vairs nav obligāti darīt.
Bet tomēr - ieradums paliek ieradums. Rosols jau vispār ir tāda cimperlīga padarīšana, ir ļoti pareizi viss jāizdara, lai būtu pareizi. Piemēram, pamēģini kartupeļus tikai drusku pārvārīt un viss ir beidzies vēl pirms sākuma. Tāpat arī, ja sagriezīsi kartupeļus pārāk lielos gabalos - arī vari nepūlēties ar pārējo.
(Lasīt komentārus)
Nopūsties: