Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2015-07-30 22:14:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
kāds var man paskaidrot šo latvijas nou hau ar šprotēm
viņas vispār kāds ēd, izņemot mūsu austrumu kaimiņus
es pats pēdējoreiz viņas laikam ēdu kaut kad dziļā bērnībā (un mani tas viss neimpresēja, jo esmu smags eļļas oponents pārtikā)

nē, nopietni, ko latvietis vispār ēd nacionālajā virtuvē no zivīm
viņš ēd jēlu lasi, viņš ēd visādu siļķi, viņš liek uz olas ķilavu, viņš kūpina buti vai vāra zivju zupu no visa, kas pa rokai pagadās, arī tad, ja tur nav zivju, a ja viņš ēd konservu, tad kaut kādu tunci vai kaut ko tomātu mērcē
galu galā latvietis ēd pasākumu ar nosaukumu "rojas gardums"
bet ne šprotes!

cik esmu bijis dažādos saviesīgos sarīkojumos jubilejās žūrfiksos arī pirmshipsteru ērā, neviens pie vesela saprāta esošs namejs neliek galdā šprotes, un es arī viņas nelieku
kur ir šprotu šarms?!


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]unpy
2015-07-30 22:47 (saite)
Tagad ir iestāies totāls pagrimums un ercenģelis Gabriels jau bazūni nolicis pa tvērienam, picas pieēšana pie konjaka jau grauj Visuma pamatus, taču tas vēl štrunts, jaunākās tendences ir konjakus, tādus normālus konjakus šķaidīt ar apelsīnu sulas izstrādājumiem no tetrapakām.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]sirdna
2015-07-30 23:06 (saite)
Viss, te tikai četru jātnieku trūkst. Nožēlojiet grēkus, ja atceraties, kā to dara!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?