Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2013-11-26 16:14:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
par ziemas iestāšanos liecina fakts, ka šodien es pusdienoju ar buljonu un buljona pīrāgiem
a jums ir kaut kas specifisks, ko jūs ēdat tikai augstajos ziemas mēnešos


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]tante
2013-11-26 16:38 (saite)
čigānu zupa ..
nu jau sāk rādīties vīzijas, takš to drīz laikam būs jāvāra :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]usne
2013-11-26 16:45 (saite)
O! Pastāsti sīkāk, kas tā par zupu?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]sirdna
2013-11-26 16:51 (saite)
Vispirms nozog kastroli un aitu...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]es_esmu_dzhims
2013-11-26 19:25 (saite)
: )

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]tante
2013-11-26 17:05 (saite)
ak, nav nekā vienkāršāka =
ieliek katlā auxtā ūdenī grūbas un liek vārīties, uz pannas sacep Ļoti Daudz sīpolu pusripas līdz caurspīdīgumam un iemet to katlā pie grūbām, uz pannas sacep smalki sakubotu augstvērtīgu (znač Dikti Garšīgu) žāvēto gaļu, pieliek klāt tomātu pasta daudzumā pēc izvēles un vēl pacepina, pēc tam iemet to katlā pie grūbām un sīpoliem, pieliek pēc patikšanas sāli, pieperu un kādu drusku lauru laps - ja grib tikai nojausmu par lauru laps, tad veselu un pēc 10 min izņem ārā, ja grib arī garšu zupai labāku, tad samaltu/saberztu apmēram puslaurulapas apjomā un atstāj to katlā..
kopā zupa vārās no ūdens vārīšanas sākšanās 50 minūtes, pēc tam izslēdz uguni, atstāj uz 5 min zem vāka atpūsties, pēc tam lej bļodā, krējumu klāt un svin ziemas iesākšanos :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]usne
2013-11-26 19:13 (saite)
Vareni! Paldies;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]martcore
2013-11-26 21:36 (saite)
...un tikai pēc tam iet aizdzīt kaimiņa audi...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?