Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2013-03-30 08:08:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
un par aaaaa-klases geimiem

the witcher, kas ļoti biedēja ar pieeju "slāvu lomspēlētāji aizraujas ar skandināvu mitoloģiju, shitshitshit" izrādījās tieši tāds, kādu es iedomājos. vispirms kādas trīs stundas tiek rādīts ķinītis par to, kā sirmpeisakainais nekroārietis dauza Monstru, lai atbrīvotu Princesi no Lāsta, pēc tam aiziet savā varoņzapojā, attopas kaut kādā Pilī, kur ir vēl visādi Varoņi, bet viedais Karalis mūs ļečī: "plāns ir tāds, bjorgs dodas pa kreisā spārna kāpnēm, lai aizbarikādētu divus augšējos toņus,kamēr gimriks un princese ar saviem spelliem centīsies aizkavēt asildāru lejā pie laukuma, tev jāšķērso pils sienas, lai no austrumu kāpnēm atbīdītu durvis. tu mani saprati?", ar tēraudzilu skatienu mani caururbj Karalis, virtuālajā Vējā plīvojot stingri pikselētajam Apmetnim. gribas teikt, ka es visu sapratu, sapratu jau intro filmiņā, taču ar pēdējiem spēkiem velkos augšā pa kaut kādām sienām, kur notiek formāls, ēee, kind of neverwinter nights mahačs, ātrajiem pretiniekiem jāsit ar vienu zobenu, lēnajiem ar citu, visi krīt, kaut kas piedāvā "let's go cooking!", un es saprotu, ka tagad ilgi un sarežģīti no sešām dažādām kaskādes tējām būs jāvāra viens liptons, un es būšu tie tūkstots mērkaķi, kas sacer šekspīra sonetu. tas ir, ja cilvēks dzīvi pavada lasot grāmatas par drakoniem, nevis par finkleriem, kā es, tad laikam viņš būs atnācis īstajā vietā. aninstol grafomānisko fentezī sodomiju.



borderlands laikam ir labs pasākums izklaidē un kultūrā, bet man nekas tur neiepatikās (nopūšoties jāpiebilst, ka, iespējams, tāpēc, ka es nekaifoju no jūsu follautiem un veistlendiem) - ne tas, kā šauj ieroči, ne radiācijas apgarotie npc savos treileros. un jo īpaši neiepatikās kārtējā rakņāšanās pa izgāztuvi, tukšā stavridas konservbundžā iebāzti divdesmit dolāri, bet no sarūsējušā radiatora var izskrebināt patronas. žmi na gašetku - vispirms kreisais kreisaisaiskreisais, pēc tam e-e-e-e-e-e-e, lai savāktu drazas. varbūt, kad parādās mašīnas, iet jautrāk, bet tā, nu nahuj, ziniet. armija. fedekss. ja gribi neprātu, vienmēr ir armed and dangerous ar pingvīniem, nevis takeši miike ne savā labākajā noskaņojumā.



bioshock infinite - pizģeeec, tā nemēdz būt. esmu pastaigājies pirmās stundas trīs, nolādēts, tas ir reāls nepārtraukts ecstasy. ja es jums pateikšu, ka stāsts sākumā ir par to, kā amerikāņu baptisti gadsimta sākumā  ir kolumbijas pilsētu pacēluši stratosfērā un pasludinājuši bendžaminu franklinu par dievu, jūs nesapratīsiet. bet tā ir uzvara un triumfs pār visu aaa-klasi, visiem alaniem veikiem un maksiem peiniem. dižs un majestātisks pasākums, vīzija, no kuras nevar atrauties, sapnis, no kura negribas pamosties, gods and mechanisms.




(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]devour
2013-03-30 10:13 (saite)
Infinits visur tik ļoti tiek celts godos, ka es pat sāku gribēt paspēlēt...lai gan neesmu FPS cienītājs.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]komentators
2013-03-30 11:26 (saite)
tad labi, ka neesi, jo es esmu un es bioshocku nevarēju paspēlēt ilgāk par 20 min, lai gan centos, fps cienītājiem tur nav ko meklēt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]devour
2013-03-30 11:40 (saite)
yaaaaaaaaaaay!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ulvs
2013-03-30 20:39 (saite)
dīvaini. es teiktu, ka esmu fps cienītājs, un man patika. šis vienkārši vairāk ir tāds strafing fps, kur vislaik jāspaida A un D. es pats neesmu pie tādiem pieradis, bet ir ok

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]komentators
2013-03-31 11:21 (saite)
Nez, taa shaushana bija tik jociiga saliidzinot ar jebkuru fps geimu, ka es ne pa kam nevareeju pierast. Zheel, jo koncepts speelei forshs.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]martcore
2013-03-31 12:12 (saite)
nu tas, ka nav ārprātīgās skriešanas )
pareizas pozīcijas ieņemšana visu pārvērš daugavgrīvas ielas šautuvē, lai gan tu laikam neesi karojis no skailainiem, lūk, kur aizraujošākais

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]osinsh
2013-03-30 12:18 (saite)
emm... ummmm.. pirmo reizi dzirdu, ka kāds salīdzina vai pat vienā teikumā saliek kopā Borderlands un Fallout. Tu ko tur tagad lieto?!

BI - jes. Veri, veri gut, playing as well.

un jā, Wither2 pat nopirku - zjbs labs.

(Atbildēt uz šo)


[info]ulvs
2013-03-30 20:38 (saite)
piekrītu par bioshock 3. bet tomēr līdz galam nevaru saprast - laikam 1. man patika vairāk. tas mani pārsteidza vairāk un norāva jumtu vairāk. bet šis - es nezinu, bet vakar pēc 4 h spēlēšanas es nopūtos un izslēdzu, un neesmu pagaidām slēdzis iekšā. nē, spēle ir izcila, bet man ir tāda sajūta, ka esmu tur jau bijis pirmajā bioshockā.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]martcore
2013-03-30 22:22 (saite)
nu, man tas ir kulturoloģiski grandiozs pasākums ar citātiem no rozenkranca un gildenšetrna, var just, ka ļoti pieauguši cilvēki to visu ir rakstījuši
tāds true-šnijs django unchained, faktiski
kad bija runas par verdzības atcelšana, tur puse no atcēlājiem sludināja, ka melnos vispār vajag naher no kontinenta, tie laikam arī ir tie baptisti, kas uzbrauca kosmosā
nu un vēl pilsoņu kara psihotraumas, jūtu, mūs vēl daudz kas sagaida šajā ziņā

a par streifu, tu laikam uz hard spēlē, es uz normal, un pagaidām man vēl šīldi ne reizi nav noēsti, kur nu vēl veselība
šauj ar ko gribi, viss skan, snaiperšautene no pusmetra gāž no kājām, lūk, jums šūteris )

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ulvs
2013-03-30 23:05 (saite)
es spēles spēlēju tikai uz hard (i'm so hardcore), jo, nu, tās tomēr ir spēles, un, jo lielāks čelendžš, jo lielāks kaifs. vismaz man. jāatzīst, ka varēja būt arī grūtāk (1. bioshockā es mocījos daudz vairāk), lai gan es visticamāk esmu kaut kur spēles 1. trešdaļā or so.

piekrītu par fascinējošo kultūras aspektu, kas tur ir ietverts. tiešām tāda sajūta (nē, apziņa), ka cilvēki ir ne tikai padomājuši, bet padomājuši un beigu beigās radījuši grandiozus alternatīvās vēstures konceptus, kas neliek loģiskam prātam nokūpēt neizpratnē, bet gan pretēji - viss ir tā, kā tam vajadzētu būt (loģiskajā prātā).

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gamemaster
2013-03-30 23:07 (saite)
Ar to loģisko prātu uzmanīgi - visa atrisinājums ir mindfuck for the ages.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ulvs
2013-03-31 00:15 (saite)
Nespoilo! Es vēl esmu sākumā (ceru) :(

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]martcore
2013-03-31 00:42 (saite)
tev vēl tiks no tās nabokova mamzeles, thhhh

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?